Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klub Gallery

Bolt nakon pobjede tulumario na Jarunu

bolt (1)
Foto: Pixsell
1/7
14.09.2011.
u 11:04

Sudionici 61. memorijala Borisa Hanžekovića bili su pozvani na “after party” u jarunski noćni klub “Gallery”.

Iako ga nisu očekivali jer je imao ranojutarnji let, najveća zvijezda mitinga Usain Bolt pojavio se nešto poslije jedan sat iza ponoći!

Iako na pozivnici piše “očekuje vas odlična zabava uz svjetske atletske zvijezde do ranih jutarnjih sati”, sportaši su bili strogo odvojeni od ostalih gostiju. Iako su organizatori tuluma u “Galleryju” očekivali Blanku Vlašić, naša najbolja atletičarka nije im se pridružila nego je sinoć otišla u Split.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar MK
MK
15:23 14.09.2011.

...I Bolton je znao za tajnu blagajnu HDZ-a - evo dokaze na slici!

CR
crofra
15:42 14.09.2011.

SRAMOTA! Umjesto da sve te veličine, ko prava \"domaćica\" odvede u neki klub, Blanka \"nedodirljiva\" Vlašić pokupila prnje i ravno za Split! SRAMOTA! iz dana u dan sve više se bahati, pretvara se u svog starog i okreće ljude protivv sebe takvim ponašanjem!

BO
bomba
14:08 14.09.2011.

FOTO Bolt nakon pobjede tulumario na Jarunu ........................................... Jel ono Bolt pustio bradu? Jel on bijelac ili crnac? Može li mi tko reći kako izgleda Bolt jer naslov kaže da je tulumario i i imaju FOTO. Ja vidim da netkoo tulumari na slikama ali nisam siguran jel to on. Možete li mi tko pomoći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije