Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup kontinenata

Bolt ipak ne dolazi u Split, stižu Powell i Howard Lowe

Blanka Vlašić Usain Bolt
BORIS HORVAT
10.08.2010.
u 11:17

Ono što se nagađalo dobilo je i svoju službenu potvrdu nakon što su stigle liste natjecatelja Kupa kontinenata koji će se 4. i 5. rujna održati u Splitu.

Usain Bolt, najveća svjetska atletska zvijezda nije na listi Amerike, a direktor Kupa kontinenata Siniša Ergotić obrazložio je to Boltovom slabijom formom.

No, zato će u Splitu biti Asafa Powell koji će nastupiti oba dana i to u štafeti 4x100 metara te utrci na 200 metara. Zanimljiva je informacija kako Amerikanka Howard Lowe ima svoj poseban cilj u Splitu jer osim skoka u vis prijavljena je i u skoku u dalj.

– Ona u istom danu želi preskočiti dva metra u vis i sedam metara u dalj – kaže Ergotić.

Splitsko natjecanje nedolaskom Bolta malo će izgubiti na draži , ali neće na kvaliteti.

– Nastupa 51 osvajač OI medalja i osvajači 136 medalja sa Svjetskih prvenstava – zaključio je Ergotić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije