Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudni Belgijkini uvjeti

Blanka: Hellebaut mi je zabranila da se bavim svojim poslom!

Blanka Vlašić
AFP
30.06.2010.
u 11:35

Belgijska visašica Tia Hellebaut uvjetovala je direktoru madridskoga atletskog mitinga da će nastupiti samo ako otkaže nastup Blanki Vlašić!

– Prije nekoliko dana nazvao nas je direktor madridskog mitinga i rekao da nema novca da Blanki plati dolazak. Blanka je rekla da to nije problem jer joj novac nije važan te da želi nastupiti kako bi popunila prazninu nastalu nakon što je otkazan miting u Solunu.

- Nakon toga je morao priznati da mu je T. Hellebaut postavila takve uvjete. Kako je prijatelj s njezinim menadžerom, izbor je pao na Belgijku – rekao je Joško Vlašić, Blankin otac i trener.

– Razočarana sam i tužna pa ona je meni zabranila da se bavim svojim poslom, skakanjem na mitinzima. Ako se Tia, ali i neke druge boje skakati sa mnom, neka skaču na treninzima – rekla je Blanka. (dm)

Komentara 52

SA
SI aka SI
13:51 30.06.2010.

a što onda Belgijanka ne bi skakala na seoskim mitinzima tipa otvoreno prvenstvo Slovenije gdje bi na 170 cm ostala sama pa da si nabija samopouzdanje

AU
aufwiedersehen
16:20 30.06.2010.

đabe ti trud Castrum - tu slastičari ko c 11, pluto, zanusi, croatica i slični komentiraju atletiku, a ne znaju 10 atletičara i atletičarki nabrojati sve da im pomognu ovaj novinar i admin...to je odmah urota...jer se najlakše pale niskee strasti...veze ovo s urotom nema...treba pratit sport stalno..a ne samo kad \"naši\" igraju!

DU
Deleted user
12:19 30.06.2010.

Samo ti i dalje budi dobra i vrijedna kao do sada i mogu ti popušiti...kao i do sada. Energiju samo ne gubiti na nerviranje nego na treninge...Sve najbolje i puno sreće Blanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije