Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Američko četvrtfinale pripalo 18-godišnjoj Coco Gauff: Sad je čeka opasna Talijanka

French Open
Dylan Martinez/REUTERS
31.05.2022.
u 17:25

U polufinalu će 18-godišnja Gauff igrati protiv Talijanke Martine Trevisan koja je ranije svladala Kanađanku Leylah Fernandez 6-2, 6-7(3), 6-3.

U američkom derbiju na Roland Garrosu, četvrtfinalnom susretu turnira tenisačica, Coco Gauff je sa 7-5, 6-2 svladala Sloane Stephens.

U polufinalu će 18-godišnja Gauff igrati protiv Talijanke Martine Trevisan koja je ranije svladala Kanađanku Leylah Fernandez 6-2, 6-7(3), 6-3.

Kako je Trevisan po prvi puta u polufinalu nekog Grand Slam turnira isto vrijedi i za mladu Amerikanku, s tim da će jedna od njih dvije otići još dalje, do finala. Podsjetimo kako se u preostala dva četvrtfinala sastaju Swiatek - Pegula te Kudermetova - Kasatkina.

Gauff je četvrtfinalni meč otvorila s 3-0. Potom je vodila i 5-3, ali se Stephens uspjela vratiti na 5-5 samo da bi izgubila iduća dva gema. Drugi set je Stephens otvorila vodstvom 1-0 i potom potpuno potonula izgubivši pet gemova u nizu čime je odlučena pobjednica ovog meča.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije