Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21 točka

Sutra prva redovita sjednica Gradskog vijeća Vukovara

Vukovar
27.08.2014.
u 14:34

Središnja točka dnevnoga reda je usvajanje gradskoga proračuna za 2014. godinu koji iznosi nešto preko 166 milijuna kuna

Poslije nedavne konstituirajuće sjednice Gradskoga vijeća Vukovara kada je konačno izabran predsjednik vijeća i njegovi potpredsjednici sutra se održava prva redovita sjednica Gradskog vijeća Vukovara. Prema predloženom dnevnom redu 21 član vijeća sutra bi trebao raspravljati o ukupno 21 točki. Uz imenovanja članova određenih komisija i izvješća ravnatelja i direktora gradskih institucija i tvrtki središnja točka dnevnoga reda je usvajanje gradskoga proračuna za 2014. godinu koji iznosi nešto preko 166 milijuna kuna.

Neizglasavanje proračuna za 2014. godinu bio je i razlog prijevremenih lokalnih izbora održanih u lipnju ove godine kada je Vukovar dobio novo Gradsko vijeće i kada je došlo i do smjene na gradonačelničkom mjestu. Izglasavanje proračuna bit će prvi veći test za koaliciju HDZ-HSPA koja ima deset ruku u vijeću. Sa druge strane po pet vijećnika imaju koalicija SDP – HNS i blok srpskih stranaka. I ovdje će, ukoliko ne dođe do nekih novih iznenađenja, vjerojatno presudnu ulogu imati glas vijećnice HDSSB-a Slavice Jelenić.

>> Vukovar dobio novo Gradsko vijeće! HDSSB podržao koaliciju HDZ - HSP AS

>> Penava mora biti gradonačelnik i Hrvatima i Srbima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije