Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon Sabine ostavke

Damir Rimac upravlja vukovarsko-srijemskim SDP-om

Damir Rimac
Goran Ferbezar/PIXSELL
16.04.2014.
u 13:07

Izbori za predsjednika Županijske organizacije bit će u lipnju ili srpnju, nakon izbora za Europski parlament i izvanrednih lokalnih izbora u Vukovaru - kaže Damir Rimac

Saborski zastupnik i dopredsjednik Županijske organizacije SDP-a Vukovarsko-srijemske, Damir Rimac upravlja županijskom organizacijom nakon što je Željko Sabo podnio ostavku na mjeto dopredsjednika stranke.

- Istog dana, 13. travnja, održali smo sjednicu Predsjedništva i nakon rasprave, mene su ovlastili da obnašam dužnost prvog čovjeka do raspisivanja izbora za predsjednika ŽO, ili kako stoji u Statutu, dok nema predsjednika, jer Sabo je podnio ostavku na sve stranačke dužnosti pa i predsjednika ŽO i sada je običan član.

Izbori za predsjednika Županijske organizacije bit će u lipnju ili srpnju, nakon izbora za Europski parlament i izvanrednih lokalnih izbora u Vukovaru - kaže Damir Rimac.

>> Sabo više nije gradonačelnik: Grad predajem sa 5,8 milijuna kuna u plusu

Komentara 1

K2
kritičar_2
20:45 16.04.2014.

Kako će vodit ŽO SDP-a?Vjerojatno loše,kao što loše vodi brigu o zadnjem počivalištu svoga oca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije