Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzumove akcijske ponude

Bio, eko i bezgluteinski proizvodi od sada na velikom sniženju u Konzumu!

Konzum
Foto: PR FOTO
1/3
21.04.2016.
u 15:36

U razdbolju od 21. travnja do 4. svibnja u Konzumu kupite 80 različitih proizvoda iz asortimana zdrave prehrane i po 30% nižim cijenama

Kako bi dodatno potaknuo svijest o važnosti osviještene i pravilne prehrane, Konzum je pripremio posebnu akcijsku ponudu proizvoda na svojim odjelima zdrave hrane.

U razdoblju od 21. travnja do 4. svibnja, u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske sniženo je gotovo 80 različitih artikala iz asortimana za zdravu i uravnoteženu prehranu: žitarice, integralne tjestenine, sokovi, namazi, napitci, snackovi i dodaci prehrani.

U posebnoj akcijskoj ponudi Konzuma dostupni su i brojni proizvodi za slatke užitke, kao što su čokolade ili slatki namazi, ali s puno manje dodanog šećera i s niskim glikemijskim indeksom. Također, svi oni koji zbog zdravstvenih razloga trebaju izbjegavati gluten, u Konzumovim prodavaonicama posebno povoljno mogu odabrati i bezglutenski kruh, krekere, tijesto za pizzu, kekse, kukuruzne pahuljice i brojne druge.

Za pravilno funkcioniranje organizma, jedan od najvažnijih čimbenika je pravilna prehrana koja tijelu osigurava optimalan unos kalorija, vitamina, minerala i tekućine te optimalan omjer bjelančevina, ugljikohidrata i masti.

Prijedlog za zdrav doručak:

Sjemenke, poput chia sjemenki, bogate su nezasićenim masnim kiselinama te vitaminima i mineralima, a jednostavno ih možete konzumirati tako da ih dodate u tijesto za kruh ili pomiješate sa žitaricama i jogurtom za ukusan i energijom bogat doručak.

Bezglutenski kruh i zdravi namazi te biljni napitci od zobi, riže ili badema također su izvrstan zdrav početak dana.

Zavirite u ponudu jedinstvene Konzumove akcijske ponude i za sebe i svoju obitelj odaberite namirnice koje će osigurati ravnotežu i temelje za dobro zdravlje!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije