Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE TEMPERATURE

Paralelni slalom u Münchenu i ove godine - otkazan

Ivica kostelić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
18.12.2014.
u 16:57

Utrka u Münchenu održana je u pet sezona tek dva puta, a tamo je u njezinu prvom izdanju slavio i Ivica Kostelić započeši rekordni mjesec od 999 bodova

Zbog previsokih temperatura posljednjih tjedana i nepovoljne prognoze u sljedećih deset dana u kojima neće biti zahlađenja, prisiljeni smo otkazati utrku paralelnog slaloma u Münchenu, a u kalendaru nećemo tražiti zamjenu za nju, javili su u četvrtak popodne čelnici FIS-a.

Ništa čudno, jer u bavarskom gradu su neobično tople temperature. Utrka u Münchenu održana je u pet sezona tek dva puta, a tamo je u njezinu prvom izdanju slavio i Ivica Kostelić započevši rekordni mjesec od 999 bodova.

Hrvatski skijaši, Natko Zrnčić-Dim i Ivica Kostelić sutra voze spust u talijanskoj Val Gardeni, a favorit je Kjetil Jansrud, koji je slavio već na dva spusta ove sezone te traži hat-trick.

>> Ivica Kostelić pao i ostao bez druge vožnje, Filip Zubčić posljednji

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:24 20.12.2014.

Normalni otkazuju zbog visokih temperatura jedino će Reno Fleiss skijati na plus 14 u bogatoj Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije