Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA POSLA

Uprava Mladosti iz Molvi dala ostavku i igrače ostavila same

Nogomet
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
26.09.2014.
u 17:00

Mladost iz Molvi je zapravo dosta bogat klub u Koprivničko-križevačkoj županiji. Možda u tom grmu i leži zec...

Mladost iz Molvi jedan je od najpoznatijih nogometnih klubova u Koprivničko-križevačkoj županiji. S obzirom na to da stižu i iz jedne od najbogatijih općina, to previše i ne čudi. Mladost je jedan od rijetkih klubova koji ima izgrađenu tribinu, vrlo dobar teren, vrhunske svlačionice i klupske prostorije.

U bogatoj povijesti Molvarci su svojedobno igrali i u Drugoj HNL, a prošle sezone osvojili su naslov među županijskim prvoligašima. U ljetnom prijelaznom roku, zbog dugovanja kluba prema njima, napustilo ih je nekoliko ponajboljih igrača.

Natjecanje u međužupanijskoj ligi započeli su oslabljeni, a to se odrazilo i na rezultat. Trenutačno se nalaze na posljednjem mjestu ljestvice. Ionako loša situacija u klubu kulminirala je ovaj tjedan. Cijela uprava na čelu s Mladenom Kopričancem podnijela je ostavke i navodno su ključeve klupskih prostorija predali općinskom načelniku. Potpuni fijasko nekad uglednog kluba dogodio se prekjučer. Mladost je kod kuće trebala igrati kup utakmicu s Fugaplastom iz Gole, ali nije. Iako su svi igrač stigli – teren je bio nepripremljen za igru. Utakmica je na kraju registrirana 3:0 za momčad iz Gole.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije