Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme na sjeveru

Poplavljene ceste diljem županije, u Brezničkom Humu otkazana nastava

poplava
Matija Topolovec/Pixsell
22.10.2014.
u 09:41

Poplavljeni su stambeni prostori u Ivancu, Varaždinu i Strmcu Remetinečkom

Kao što su meteorolozi i najavljivali, nevrijeme praćeno obilnom kišom pogodilo je noćas i Varaždinsku županiju. Brza i silovita vremenska nepogoda uzrokovala je probleme na prometnicama diljem županije, a u Brezničkom Humu zbog poplave u osnovnoj školi danas je otkazana nastava. Iz škole poručuju kako očekuju da će se do sutra situacija stabilizirati i kako se već sutra nastavlja s redovnom nastavom.

Kako javlja Centar 112, zbog vode na kolniku zatvorene su sljedeće prometnice: D-24 na rotoru u Mađarevu; Japače Polje – Paka; Breznički Hum – Andrašeki; Breznički Hum – Gornjaki; Novi Marof – Krč; Jales Breznički – Pavlovići, a zbog odrona zemlje na prometnicu Gornje Šćepanje – Valjaki . Zbog granja na cesti otežan je promet u Beretincu kod nogometnog igrališta, na cesti u Presečnom, granja na cesti ima na zaobilaznici kod Varaždina i na zapadnoj zaobilaznici kod Varaždina, na cesti u Mirkovcu, u podvožnjaku u Koprivničkoj ulici i na cesti u Podrutama.

Poplavljeni su i stambeni prostori u Ivancu, Varaždinu i Strmcu Remetinečkom.

>>Fotografije nastale štete može nam slati na mail javi@vecernji.net

>>U Gorskom kotaru pada snijeg, zimski uvjeti na autocesti A6

>>Meteoalarm za srijedu izdao crveno upozorenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije