Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministri u Hrašćini

Grad Zabok dobit će novu sportsku dvoranu

zabok
Matija Topolovec/PIXSELL
09.05.2013.
u 19:06

Na potpisivanju ugovora o financiranju sportske dvorane u Zaboku Željko Jovanović pohvalio se i da je započeo upis u srednje škole e-putem.

Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović i gradonačelnik Grada Zaboka Ivan Hanžek potpisali su danas na Vinskom vrhu u Hrašćini ugovor o financiranju izgradnje školske sportske dvorane u Zaboku.

– Zbog situacije u državi reducirali smo proračun, sufinanciranje projekata iz EIB-a, moramo štedjeti, no skromna sredstva osigurali smo za razvoj svih krajeva Hrvatske, za potporu realizaciji projekata. U Varaždinu ćemo 15. svibnja potpisati 40 ugovora o potporama različitim kapitalnim projektima, nije riječ o velikom novcu, ali je ipak pomoć manjim projektima jedinica lokalne samouprave – rekao je ministar Grčić ovom prilikom.

Ministar Jovanović istaknuo je da je danas veliki dan za ministarstvo jer su započele prijave za upis u srednje škole e-putem.

– Po tome smo jedinstveni u svijetu i to je dokaz da smo inovativni i imamo znanje.

>>U Zaboku najmoderniji MR u regiji, ali opet 'pali' samo na gotovinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije