Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni ribolov

Za postradale u Gunji prikupili 3.500 kuna

ribolov
Foto: Anton Ficko
1/4
02.06.2014.
u 14:35

Sudionici humanitarnog ribolova uz Tribaljsko jezero. Ena Milnović na humanitarni je ribolov stigla iz 380 km udaljene Virovitice (1). Vrijeme je poslužilo ribolovce, ali i ribička sreća (2). Matija Tišljarić na Tribaljsko jezero došao je iz Garešnice (3)

U organizaciji športsko ribolovnog društva Šaran iz Triblja na Tribaljskom jezeru u zaleđu Crikvenice održan je humanitarni ribolov kojemu je bio cilj prikupiti što više novca za postradale stanovnike Slavonije. Poziv ribolovcima otišao je putem facebooka i na ribolov je stiglo 29 ribiča iz Crikvenice, Rijeke, Garešnice i Virovitice.

Svi oni platili su po 100 kuna kotizacije, a do punog iznosa 3.500 kuna došlo se zahvaljujući 500 kuna iz općinskog proračuna Vinodolske općine i 100 kuna osobne pomoći općinskog načelnika Ivice Crnića. Iako nije riječ o velikoj donaciji, sudionici ribolova složili su se da se cijeli iznos uplati na račun općine Gunje.

Najdulji put prevalila je Ena Milnović iz 380 kilometara udaljene Virovitice. Presretna što je i ona dala doprinos akciji, oduševio ju je ulov 19,7 kilograma teškog šarana kapitalca, što joj do sada još nije pošlo za rukom. Isto se osjećao i Matija Tišljarić iz Garešnice, makar je "njegov" šaran na vagi pokazao skromnijih 14 kilograma.

>>Uskrsni ribolov na jezeru u Lužnici u sjećanje na Krista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije