Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'istarska hobotnica'

Damir Kajin: DORH je posljednja linija obrane Istre

Damir Kajin
Duško Marušić/PIXSELL
08.12.2014.
u 17:28

Hypo banka i istraga protiv Vladimira Zagorca jedan su od slučajeva koji će se rasplitati i koji ima svoje krakove u Istri, u Rovinju i Savudriji naveo je Kajin

- Sljedeću godinu u Istri će obilježiti, uz medijske neslobode, pogodovanje odabranima i gospodarsko zaostajanje, aktivnosti DORH-a koji postaje posljednja linija obrane s ove strane Učke - rekao je u ponedjeljak nezavisni saborski zastupnik i predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin navodeći da se ove godine ni u gospodarstvu ni u socijali ništa dobro nije dogodilo, ali da je počela "demontaža istarske hobotnice". 

Hypo banka i istraga protiv Vladimira Zagorca jedan su od slučajeva koji će se rasplitati i koji ima svoje krakove u Istri, u Rovinju i Savudriji naveo je Kajin. No, po njemu, zanimljiviji je slučaj Barbariga-Dragonera, zemljišta koje je u središtu kriminalnih radnji, posebno po pitanju tajnih ortaka iz vrha istarske politike, također povezan s Hypo bankom.

>>Damir Kajin traži hitnu reviziju svakog pedlja poljoprivrednog zemljišta u Istri

>>Damir Kajin: U privlačenju novca iz EU fondova Istre nema nigdje

Komentara 5

45
456
17:38 08.12.2014.

pa koliko pricate i ukazujete na kriminal onda pocinjem vjerovati u to nazalost, u svakom mjestu barem 3 ste naveli do sada a nista se nije dogodilo....

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:53 08.12.2014.

E moj Kajine u Istri nije vladao HDZ, pa opet kriminala na svakom uglu..

SP
Selektivna_pravda
17:50 08.12.2014.

Slaba ti je nada Dorh ti nije nikakva linija obrane jedino što bi ti selekcijom mogao završiti iza rešetki jer talasaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije