Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludilo u kuhinji

Zgodni chef baca lonce po kuhinji kad mu se zacrni pred očima

Ivan Pažanin
Foto: Pixsell
1/6
05.02.2017.
u 17:40

Član žirija RTL-ovog showa "Tri,dva,jedan - kuhaj" Ivan Pažanin otkriva kakav je u kuhinji, koje je egzotične namirnice jeo i zašto je Novak Đoković idealan gost

Otkako je postao član žirija RTL-ovog kulinarskog showa "Tri,dva,jedan – kuhaj" chef Ivan Pažanin zaradio je titulu najzgodnijeg i najšarmantnijeg chefa. U intervju za RTL je otkrio što mu se najviše sviđa na setu i s čime ima najviše problema!

- Ovogodišnji kandidati su jako simpatični, trude se, rade. Mislim da su vrlo ozbiljno shvatili sudjelovanje u ovom showu. Bez obzira što se često zezamo i zafrkavamo na setu, koncentrirani su kad trebaju biti i daju maksimum – ocijenio je Pažanin kandidate ove sezone i svjestan je, kaže, da im nije lako čuti loš komentar i kritiku jer svi smatraju da su dali najbolje od sebe u pripremi jela.

Ivan kaže da nije pretjerano samokritičan kad je riječ o kuhanju. - Definitivno uvijek želim da sve bude super i na visokoj razini. Na poslu sam okružen timom s kojim se savjetujem  i ti su ljudi moja desna ruka i moj oslonac – kaže Ivan. Priznaje da mu je svaki radni dan fizički i psihički naporan, a tijekom karijere prošao je sve stepenice od pranja suđa, čišćenja do velikih kulinarskih zadataka. Najgore mu je raditi ljeti. 

- Ajmee….plus 60 u kuhinji. Nervoza na najjače. Svi idu na jutarnju kavu i na plažu, a ti ideš u kuhinju. Ali mi to gledamo drugačijim očima, to je normalno – veli Pažanin. U danima kada vlada ludnica u kuhinji i Ivanu se dogodi žuta minuta, a na pitanje baca li lonce u takvim situacijama, kaže:

- Itekako! Crno mi bude pred očima, svašta bih rekao, totalna blokada…onda staneš, uhvatiš zraka, koncentriraš se, porazgovaraš s nekim o bilo čemu samo ne o kuhinji i nakon minute, kada se resetiraš, sve bude u redu. Pažanin je tijekom karijere kuhao za brojne poznate osobe, a najbolji dojam an njega je ostavio tenisač Novak Đoković.

- Najveći utisak su na mene ostavili Novak Đoković i njegova supruga Jelena. Jedan gospodin i jedna dama. Toliko su ležerni i znaju uživati u hrani - kaže kuhar. 

Imao je priliku i kušati različite vrste kuhinja i jela, a na pitanje koje je sve egzotične namirnice jeo odgovara:

- Jeo sam škorpione, neke egzotične bube, crve…nije me fasciniralo, ali sam morao probati. Ne znam bi li to prošlo kod nas. Samo ih je teško nabaviti.

Ivan ima i jedan skriveni talent, a to je modni dizajn. Naime, neobične kuharske uniforme koje nosi u showu sam dizajnira.

-  To su sve moje zamisli koje onda divne gospođe u firmi koja ih proizvodi prenesu na papir i na kraju u ovakve unikatne uniforme - otkrio je Ivan. 

Komentara 5

Avatar mojrodjo
mojrodjo
18:35 05.02.2017.

Taj kuhar mozda zna kuhat,ali se umislio decko da to nije normalno. Kad ga vidim prebacim. Ako ga vidim uzivo bojim se da ga ne prebacin hahahaha. Nes ti znanja. Nije on probo moj rostilj. I grah od moje majke.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:51 06.02.2017.

samo baca u ništa ili pogodi koga...?

AU
austrougarskigeneral
18:22 05.02.2017.

opasan kuhar haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije