Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri,dva,jedan - kuhaj

Ivanu Pažaninu nedostaje sunce, evo što ga grije na setu kulinarskog showa

Tri,dva,jedan - kuhaj
Foto: RTL
1/6
25.01.2017.
u 21:40

Poznati chef u četvrtoj sezoni RTL-ovog showa član je žirija i zato je svoj Split zamijenio Zagrebom u kojem mu je jako hladno pa na setu svugdje za sobom nosi malu grijalicu

Ivan Pažanin, šarmantni chef i zvijezda kulinarskog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj" ima novu dnevnu rutinu! Otkako je početkom siječnja svoj rodni Split zamijenio Zagrebom, u potpunosti mu se promijenio i način na koji provodi hladne dane u metropoli. I dok je u Dalmaciji uživao u suncu, morskom zraku i užurbanom tempu rada u kuhinji jednog restorana, sada cijele dane provodi na setu.

Ivan Pažanin već tjednima dijeli savjete i ocjenjuje jela kandidata koji se natječu za pobjedu u četvrtoj sezoni RTL-ovog kulinarskog showa. Njegov radni dan započinje već oko 8 ujutro kada stiže na set showa u zagrebački Jadran film. S obzirom da za Ivana jutro ne može proći bez barem jedne šalice kave, umjesto da je ispije na splitskoj rivi, donosi kolega Tomislav Špiček.

Potom svaki put uslijedi partija ćakule članova žirija koja se nerijetko okrene na šalu. Ivan ne krije da ne voli zimu, te da mu je u Zagrebu vječito hladno. Stoga se više nitko na setu ne čudi kada tik pored Ivana ugleda i – grijalicu! Gdje god je Ivan, tamo je i mali crni pokretni radijator.

Prije početka snimanja neizostavan je i posjet šminkerima i frizerima koji se brinu o Ivanovoj kosi i bradi, sada već njegovom zaštitnom znaku zbog kojih ga mnogi uspoređuju s Ragnarom iz popularne serije „Vikinzi“.

Snimanje nove epizode svakako je najbolji dio dana, što za natjecatelje, što za žiri koji kuša, komentira i ocjenjuje njihova jela. Ponekad se dogodi da kandidati skuhaju jelo koje toliko oduševi Ivana, da ga on s guštom 'ukrade' i pojede za vrijeme ručka.

Snimanje može potrajati i do 10 sati u jednom danu, no za Ivana sve brzo prođe u zabavnom društvu Tomislava Špičeka i dviju dama, Željke Klemenčić i Doris Pinčić Rogoznica. Najviše smijeha,šala i podvala se dogodi onda kada kamere ne snimaju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije