Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Žanamari se javila iz Londona i oduševila fotkama na kojima je istaknula obline: 'Wow'

Foto: Instagram
1/17
14.04.2024.
u 21:00

Na jednoj od fotografija Žanamari je pozirala u trapericama i smeđem topu kojom je istaknula obline, a na idućoj fotografiji crnom dekoltiranom haljinom istaknula je i svoj dekolte. "Predivna", "Wow", pisali su joj pratitelji u komentarima. Čini se da se Žanamari u Londonu nalazi već tjedan dana, a koliko planira ostati nije otkrila.

Glazbenica Žanamari Perčić (42) izrazito je aktivna na društvenim mrežama gdje svojim fotografijama oduševljava mnogobrojne pratitelje, a njezinu odličnu liniju teško je ne primijetiti s obzirom na to da pjevačica često dijeli fotografije i videe na kojima trenira. Ovoga puta, Žanamari se javila iz Londona, a tamo je otputovala nedavno. Pjevačica je kao i inače podijelila neke svoje fotografije na kojima je oduševila svojom linijom i oblinama. Na jednoj od fotografija Žanamari je pozirala u trapericama i smeđem topu kojom je istaknula obline, a na idućoj fotografiji crnom dekoltiranom haljinom istaknula je i svoj dekolte. "Predivna", "Wow", pisali su joj pratitelji u komentarima. Čini se da se Žanamari u Londonu nalazi već tjedan dana, a koliko planira ostati nije otkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Podsjetimo, nedavno je objavila fotografiju ispod koje je dodala samo jednu riječ i time oduševila brojne obožavatelje, među kojima su i poznate Hrvatice. - Promjena - kratko je napisala pjevačica ispod slika na kojima je otkrila da je postala plavuša te da je ošišala šiške. 

- Kako ti dobro stoji - komentirala joj je pjevačica Colonie Ivana Lovrić, a Minea je napisala: - Toliko si zgodna. Objavu je komentirala i pjevačica Neda Parmać iz grupe Feminnem: - Čekam i čekam, ali nikako da dočekam nešto što tebi ne stoji dobro! Zezam se… ne čekam, već znam da tako nešto ne postoji. 
Šokirala je bivšu manekenku Eciju Ivušić koja je samo napisala - Što? - dok je televizijska voditeljica Mirna Maras kratko odgovorila: - Lijepo.

Nedavno je odlučila zazivati ljeto novom fotografijom u kupaćem kostimu uz koju je napisala: "Očajno trebam ljeto”. Fotografijom su bili oduševljeni svi, pa i Nika Antolos, Neda Parmać, Nives Celzijus.. „Moram sjest‘...”, „Ok, od sad idem dvaput dnevno u teretanu”, pisali su brojni. Pozirala je u badiću zebra uzorka na crno-bijeloj fotografiji. Okrenula se leđima kameri i gledala u daljinu, a njezina stražnjica bila je u centru pažnje.

VIDEO U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O.J. Simpson

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maky
21:56 14.04.2024.

Ljepsa je Ruža Tomašič od nje🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije