Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO 21 SAT

Dino Merlin završio u bolnici, pozlilo mu je

Koncert Dine Merlina u Areni Zagreb
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/14
12.04.2024.
u 11:06

Merlin je izvan životne opasnosti. Uz njega je bila i kći Naida koja je inače tatina desna ruka i osobna asistentica te ga je sinoć pratila do kola hitne pomoći.

Pjevaču Dini Merlinu navodno je pozlilo i završio je u bolnici. Pjevaču je pozlilo oko 21 sat te je hitna došla do njegove trgovine "Magaza" koja se nalazi na Baščaršiji, navode 24sata

– Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovdje pa ga često viđam. Svako malo dolazi do svoje radnje – izjava je čitatelja koji je vijest podijelio s ranije spomenutim medijem. 

Kako 24sata neslužbeno doznaju, Merlin je izvan životne opasnosti. Uz njega je bila i kći Naida koja je inače tatina desna ruka i osobna asistentica te ga je sinoć pratila do kola hitne pomoći. 

VEZANI ČLANCI:

Dino Merlin u prosincu je održao četiri koncerta u Areni Zagreb. Za nastupima ovog glazbenika još uvijek vlada veliki interes u cijeloj regiji i Merlin uživa veliku popularnost. U jednom periodu života ipak mu nije sve išlo od ruke i suočio se s depresijom te je o tome govorio u jednom intervju i podijelio je svoje iskustvo.  – U jednom razdoblju svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da sam bio nizašto – ispričao je Dino Merlin, prenosi Blic te dodaje kako je tada zbog bolesti razmišljao o tome i da se prestane baviti glazbom.

– Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam htio napustiti glazbu i svašta mi je tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao – kazao je glazbenik koji se nakon tog teškog perioda vratio glazbi i snimio je 2000. godine album "Sredinom", na koji je jako ponosan. 

VIDEO Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije