Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETOST

William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/11
26.03.2024.
u 18:01

Kada je Kate Middleton objavila informaciju da joj je dijagnosticiran rak, princ Harry i Meghan Markle objavili su priopćenje, ali poslali su i privatnu poruku Kate i Williamu

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle uputili su riječi ohrabrenja Kate Middleton nakon što je putem društvenih mreža obavijestila javnost da joj je dijagnosticiran rak. Prema pisanju Mirrora Harry je kasnije poslao i privatnu poruku svom bratu Williamu s kojim već duže vrijeme ne komunicira. 

Krajem prošlog tjedna Kate Middleton, princeza od Walesa, otkrila je da joj je dijagnosticiran rak nakon operacije abdomena kojoj se podvrgla početkom ove godine u jednoj poznatoj klinici u Londonu. Nakon što je ta objava dospjela na naslovnice diljem svijeta, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa objavili su priopćenje i uputili želje za ozdravljenje Kate. Stručnjak za kraljevsku obitelj Tom Quinn sada je ekskluzivno otkrio za The Mirror:

 

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
1/39

 

VEZANI ČLANCI

- Harry i Meghan bili su u kontaktu s Williamom, ali njihova je privatna poruka bila jednostavno suosjećanje i nije uključivala nikakav prijedlog da se braća susretnu uskoro i razgovaraju o pomirenju. Teško da ćemo dočekati taj trenutak uskoro jer William je još uvijek povrijeđen svime što je Harry rekao o kraljevskoj obitelji otkako se preselio u Kaliforniju i prestao obavljati kraljevske dužnosti. William je odgovorio na privatnu poruku koju je dobio od Harryja ali nije to bila topla i bratska poruka, njegov odgovor je bio diplomatski i hladan. 

Harry i Meghan u svojoj poruci Kate su napisali: Želimo da Kate brzo ozdravljenje i nadamo se da će to moći učiniti privatno i u miru. U videu koji je objavila na Instagramu Kate je rekla:  - U siječnju sam bila na velikoj operaciji abdomena u Londonu, a tada nisam mislila da je moje stanje rak. Operacija je bila uspješna, no testovi poslije nje pokazali su prisutnost raka. Dodala je da joj je medicinski tim savjetovao "preventivnu kemoterapiju" na koju je već krenula. Detalji o vrsti raka nisu otkriveni, no Kensingtonska palača objavila je da je sigurno da će se princeza u potpunosti oporaviti.

 

 

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije