Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE LI SE?

U Big Brotheru vodio ljubav pred kamerama, a sad otkrio da je ostao nepokretan početkom 2022. godine

Foto: Youtube Screenshot
1/11
26.03.2024.
u 13:38

Na Instagramu ima više od 21 tisuće pratitelja i prije je uglavnom objavljivao fotografije na kojima je u golišavom izdanju, a zadnjih godina objavljuje fotografije s djevojkom koja je bivša miss Slovenije.

Ervin Mujaković bio je jedan od natjecatelja u regionalnom izdanju Big Brothera koji se prikazivao na RTL-u, a u showu se predstavio kao menadžer s bogatim ljubavnim iskustvom i tvrdio je kako je zaveo više od 500 žena. U showu je odmah pokazao svoju naklonost prema Riječanki Barbari Šegetin, a kasnije je sve veći interes pokazao za drugu natjecateljicu – Steffani Banić.

Sarajlija je u ovom showu vodio i ljubav pred kamerama, a kasnije je sudjelovao i u popularnom srpskom realityju "Zadruga" i prije ulaska u taj show novinari su ga pitali postoji li mogućnost da se i u ovom showu upusti u seksualne odnose s nekom od natjecateljica.

Na Instagramu ima više od 21 tisuće pratitelja i prije je uglavnom objavljivao fotografije na kojima je u golišavom izdanju, a zadnjih godina objavljuje fotografije s djevojkom koja je bivša miss Slovenije. O njoj je progovorio u intervjuu za Story
– Za nekoliko mjeseci bit će četiri godine sretne veze. Djevojka je bivša Miss Slovenije. Poslovna je i jako uspješna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja u raznim salonima i s osobama iz te branše. Uz izgled, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom – rekao je. 

VEZANI ČLANCI:

Vrijeme uglavnom provode u Sloveniji te Italiji i Ervin objavljuje puno zajedničkih fotografija s lijepom plavušom. 
Otkrio je i da je početkom 2022. godine ostao nepokretan.
– Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške ozljede u teretani imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posjećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam mogao trenirati.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intenzitetom. Trenutačno sam na kilaži između 141-146 kg dobre forme.
Prisjetio se i najbolnijeg trenutka u životu. Naime, njegova majka preminula je nedugo nakon što je sudjelovao u Big Brotheru. 
– To mi je najbolnija stvar u životu. Zasigurno najstresniji i najbolniji period u životu jer sam bio jako vezan uz majku. Živio sam samo s njom. Bol i tuga zbog majčine smrti uvijek su tu i tako će biti dok sam živ.

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije