Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PREMIJERI NOVOG FILMA

Više ovako ne izgleda: Fotografi uhvatili Johnnyja Deppa u javnosti, potpuno je promijenio imidž i iznenadio sve

Foto: Profimedia
1/12
17.04.2024.
u 10:30

Johnny Depp pojavio se na premijeri najnovijeg filma 'Jean Du Barry' u Velikoj Britaniji. Pred prisutnima je prezentirao novi imidž, koji će mnoge iznenaditi.

Holivudski glumac Johnny Depp (60) nakon traumatičnog iskustva s bivšom ženom Amber Heard otišao je u svojevrsnu medijsku ilegalu. Vidjeti ga se može eventualno na filmskom setu ili prilikom promocija svojih novih projekata. Tako je u ponedjeljak viđen na britanskoj premijeri filma 'Jean Du Barry'. Fotografije možete vidjeti u galeriji. 

1/12

Zvijezda filmske franšize 'Pirati s Kariba' odlučio je ošišati prepoznatljivu dugu kosu i time iznenadio sve prisutne. Pred objektivima kamera pojavio se u uskom Dior odijelu s kravatom, oči je sakrio iza glamuroznih tamnih naočala, a na njemu se primjeti i manjak kilograma. Ljudi iz njegovog okruženja tvrde da Depp već neko vrijeme živi u Londonu. Razlog iza kraćenja kose je njegovo pojavljivanje u reklami za Diorov parfem Sauvage čiji je ambasador i zaštitno lice. 

GALERIJA: Shane MacGowan ispraćen na posljednji počinak uz pjesmu, stigli Johnny Depp, Bono, Nick Cave

1/17

Najnoviji film u kojem se Johnny pojavljuje svoju svjetsku premijeru imao je na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu te ujedno označio njegovo prvo filmsko pojavljivanje nakon sudske trakavice s Heard iz koje je izašao kao pobjednik. U ovoj povijesnoj drami tumači Luja XV., francuskog kralja od 1715. do 1774. 

Radnja prati život Jeanne, žene iz radničke klase koja koristi svoju inteligenciju i privlačnost kako bi se popela u društvenoj hijerarhiji, da bi je u nekom trenutku zapazio kralj. Lik tumači francuska glumica Maïwenn, koja je također koscenaristica i redateljica filma. Tijekom obraćanja publici, Depp je spomenuo kako ga je iznenadio poziv redateljice da glumi u filmu

- Prvo što vam u tom trenutku prođe kroz glavu jest da se sjetite od kud ste došli, iz istočnog Kentuckyja. Shvatite da dolazite iz jednog malog mjesta za koje praktički nitko ne zna i odjednom imate priliku utjeloviti kralja Francuske. U tom trenutku za mene to nije imalo smisla - otkrio je Depp te priznao da je čak pokušao odgovoriti Maïwenn od namjere da ga angažira.

VEZANI ČLANCI:

- Pokušao sam je odgovoriti, ali me nije željela poslušati. Pokazala je veliku hrabrost kad me primila u projekt - rekao je glumac koji usprkos pozitivnoj sudskoj presudi nailazi na poteškoće u pronalasku novih uloga u Hollywoodu. 'Jean Du Barry' doživio je sedmominutne ovacije nakon prve projekcije u Cannesu. 

Amerikanac se posljednjih godina počeo intenzivnije baviti glazbom, a u recentnom se pojavljivanju na crvenom tepihu, osim s francuskom glumicom i redateljicom Maïwenn, ponovno sastao i s britanskim redateljem Terryjem Gilliamom. Dvojac je prethodno surađivao na kultnom filmu 'Fear and Loathing in Las Vegas', u kojem Depp tumači glavnu ulogu. Pred fotoreporterima su podijelili šaljivi trenutak, a glumac je Gilliama predstavio kao Tima Burtona, s kojim je također snimao. 

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O.J. Simpson

  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije