Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadila izgledom

Jennifer Anniston zaprepastila fanove naslovnicom časopisa: 'Ovo je ona?!'

Foto: instagram
1/13
12.04.2024.
u 22:00

Poznata glumica pozirala je na naslovnici časopisa People povodom njihove 50. obljetnice postojanja. Pored mnogih slavnih kolega, lice koje je izazvalo najveću pozornost fanova bilo je upravo ono zvijezde serije 'Prijatelji'.

Holivudska zvijezda Jennifer Aniston (55) pozirala je na naslovnici časopisa People povodom njihove 50. obljetnice postojanja. Slika na kojoj se uz Aniston nalazi još nekoliko kolega iz javnog svijeta izazvala je brojne komentare fanova, a većina njih osvrnulo se na glumičin neobičan izgled. 

U opisu objave na društvenoj mreži Instagram iz časopisa People najavili su 50. godišnjicu sljedećim riječima: - Časopis PEOPLE slavi 50 godina! U čast ove obljetnice, naše zvijezde s naslovnice prisjetile su se nekih od svojih prvih priloga u časopisu, od kultnih naslovnica do proglašenja Najseksipilnijim Muškarcem na Svijetu i više - stoji uz fotografiju. Povodom ovog posebnog izdanja urednici magazina angažirali su poznata lica, redom Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Violu Davis, Michaela J. Foxa, Dwaynea Johnsona, Nicole Kidman, Johna Legenda, Matthewa McConaugheyja, Serenu Williams, Oprah Winfrey i Reese Witherspoon. Lice koje je izazvalo najveću pozornost fanova bilo je upravo ono zvijezde serije 'Prijatelji'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 - "Previše fotošopa ili?", "Aniston izgleda upola mlađe", "Ovo je Jennifer Aniston??", "Ovo je lice Jennifer? Čudno", "Je li ova slika fotografirana u muzeju Madame Tussauds? Jednostavno nema potrebe za ovolikom količinom fotošopa." - samo su neki od komentara negativno iznenađenih obožavatelja, a kritika nisu pošteđeni ni ostali članovi naslovnice kojima su sve bore ispeglane u montaži.

GALERIJA: Jeste li znali čime se Shakira prije bavila? Ovog angažmana se i dan danas srami

1/16

Prema pisanju portala Showbuzz, glumica je nedavno u društvu kolegice Sandre Bullock uhvaćena ispred poznate ordinacije plastične kirurgije The Retreat at Split Rock u Connecticutu, specijaliziranoj za stručno podizanje lica. Cijene u ovoj klinici kreću se između 50 i 100 tisuća dolara po tretmanu za podizanje lica, te oko 30 tisuća za podizanje obrva i očiju. Jennifer je najnovijim izdanjem samo pojačala glasine o prepuštanju u ruke plastičnih kirurga.   

Amerikanka je u jednom od prijašnjih medijskih istupa izjavila kako nije ljubiteljica botoksa: - Ljudi misle da idem na puno botoksa ali ja to ne radim. Ne kažem da nisam probala, ali vidim da je to sklizak teren za mene. Sve te kozmetičke stvari na meni izgledaju smiješno. I kao što sam već rekla to može postati nova normala iz koje se teško vratiti - kazala je svojevremeno Aniston.

Vezani članci:

Podsjetimo, ranije ove godine vlasnica Emmyja potaknula je glasine o zarukama nakon što je pozirala na dodjeli SAG nagrada s ogromnim dijamantnim prstenom na lijevoj ruci. Ova 55-godišnja glumica bila je nominirana za ulogu u 'The Morning Showu', ali je ipak nagrada otišla u ruke Elizabeth Debicki iz serije 'Kruna'.

Aniston se također popela na pozornicu s kolegom Bradlyjem Cooperom kako bi uručila SAG nagradu za životno djelo Barbri Streisand. Atraktivna plavuša privlačila je sve poglede na sebe u pripijenoj srebrenoj haljini dubokog dekoltea i s prorezom do bedra.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije