Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljeni golupčići

Snježana Schillinger i suprug nisu mogli sakriti koliko se vole: Uživali na reviji slavnog dvojca

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/11
16.04.2024.
u 11:40

Snježana i Franz Schillinger našli su se među mnogobrojnim uzvanicima na slavljeničkoj reviji dvojca ELFS povodom 20 godina postojanja.

Hrvatski modni brend ELFS jučer je održao slavljeničku modnu reviju povodom 20 godina postojanja! Proslavi su prisustvovali brojni poznati s domaće modne i javne scene, a među uzvanicima našla se poduzetnica i modna kreatorica Snježana Schillinger, bivša Mehun, zajedno sa svojim suprugom, austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom

Par se na reviji pojavio u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Snježana se odlučila za malo odvažniju kombinaciju, smeđu kožnu jaknicu koja s unutrašnje strane ima leopard uzorak, bojom komplementarnu haljinu koja ističe njezinu zavidnu figuru, Louis Vuitton torbicu i cipele od zmijske kože. S druge strane, Franz je odabrao nešto formalniji izgled te crnu polo majicu i traper hlače upotpunio zelenom vojničkom jaknom. 

 

GALERIJA: Snježana Schillinger viđena u društvu supruga, a njena haljina oduševila je sve prisutne

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
1/34

 

Nakon poziranja za kamere, supružnicima su u prvom redu revije društvo pravili bivša manekenka Antea Kodžoman i voditelj emisije 'U povjerenju...Neven Ciganović. Po završetku priredbe odlučili su zaplesati pored slavljeničke torte. Uz slavljeničku atmosferu dizajnerski duo Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić predstavio je novu kolekciju proljeće/ljeto 2024.

Dvadeset godina čini jednu sasvim konkretnu brojku, svijet oko nas i navike ljudi su se vidno promijenili, a tijekom tih dvadeset godina i mi smo evoluirali. Vjerujemo da smo se sa svakom sljedećom kolekcijom i projektom uspijevali unapređivati, na početku smo imali samo veliku želju i talent, a sada iza sebe vidimo konkretne rezultate početne ideje. Naš posao je dosta dinamičan pa vrijeme uistinu proleti, no lijepo je kad možeš vizualizirati to proteklo vrijeme kroz razne odrađene projekte - osvrnuli su se na dosadašnju karijeru za Večernji list

 

15.4.2024., Zagreb - ELFS Fashion Show. Snjezana i Franz Schillinge Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Snježana je u braku s austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom od 2021. godine. Par se zaručio na Maldivima, a u brak su uplovili na Kornatima. Supružnici žive vrlo luksuzno, a svojim privatnim životom često se hvale i na društvenim mrežama. Tako svojim pratiteljima otkrila prošle godine da ima novu jurilicu čija je vrijednost 190.000 eura. Radi se o zelenom Porscheu pokraj kojeg je Snježana pozirala te poručila da je ovime njezin san postao stvarnost.

Početkom veljače zaljubljeni par uživao je na Kostariki, a divnim fotografijama pohvalila se svojim pratiteljima. - Sretan ponedjeljak svima koji slave! Pozdrav iz raja Kostarike, zapravo ne trebate ići iz resorta jer je jedan u nacionalnom parku. (Možete zamisliti kako je moj zaposleni suprug Franz Schillinger sretan). Možete vidjeti sve životinje u prirodnom okruženju! Pogledajte ovo voće, ananas može biti stvarno ovakav ili marakuja? - napisala je u opisu fotografija s egzotične destinacije.

 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Komentara 1

ME
MediciKM
15:17 16.04.2024.

Sneki je carica ali brate mili daj sakrij tu "kuhanu nogicu". Nije to za pokazivanje... sorry

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije