Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zora dubrovačka

Unatoč Janinim molbama, Maris i Boris odvode Luku

zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/4
27.05.2014.
u 17:59

Dok Maris osjeća sve veću grižnju savjesti jer su oduzeli Luku Jani, Jana nalazi utjehu u razgovoru s Dinom

Adela i Andro se iznenade kada shvate da je Pavo slijep. Adela mu zamjera što joj se nije javio, a Pavo je u šoku kada sazna da se Adela udala. Adela odlazi i ostavlja Andru s Pavom. Po dolasku u Dubrovnik, šokira se kada shvati da u konobi nema Dživa.

Unatoč Janinim molbama, Maris i Boris odvode Luku iz bolnice. Dok Maris osjeća sve veću grižnju savjesti jer su oduzeli Luku Jani, Jana nalazi utjehu u razgovoru s Dinom, koji shvaća da mora nešto poduzeti kako bi joj pomogao.

Filip je zabrinut za Dešu i moli majku da ga ostavi na miru. Dešina temperatura raste, no Filip ne gubi nadu ni za nju, ni za dijete. Dešino stanje se, unatoč lošim izgledima, ipak poboljša.
Judita je tužna nakon što je svjedočila hapšenju svog oca, a Maro ju tješi. Judita doživljava još veće iznenađenje kada se Dino pojavi na njenim vratima, zahtijevajući od nje da pomogne Jani.

>>Adela saznaje da je Pavo živ te ga odluči posjetiti

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije