Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dila

Sultan ne dopušta Azeru nikakve prijetnje

dila
Foto: NovaTV
1/5
18.06.2014.
u 14:19

Riza ide u potragu za Suatom. Nakon što ga pronađe, odvodi ga u napuštenu kuću te ga tabo zarobljava

Dila je izašla iz bolnice i čini joj se da nju i Rizu više ništa ne može spriječiti da se vjenčaju. Azer odlazi do Sultan te joj prijeti jer ga je ucijenjivala pred tužiteljicom. No, Sultan ne dopušta Azeru nikakve prijetnje te izvlači pištolj. Kako će se ova situacija razriješiti?

Riza ide u potragu za Suatom. Nakon što ga pronađe, odvodi ga u napuštenu kuću te ga tabo zarobljava. Riza nagovara Suata da nazove svog brata Fuata, kako bi ga namamio u zamku.
Fuat će nasjesti na to i sada Riza ima obojicu na nišanu. Prijeti im da će ih ubiti ukoliko pokušaju povrijediti bilo koga od njegovih voljenih.

>>Dila u bolničkom krevetu daje znakove skorog buđenja

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije