Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lista najemitiranijih

Što se sluša u Hrvatskoj odsad u Top.HR svake subote

top 40 hr
Foto: RTL
1/3
13.02.2014.
u 12:08

Koje se pjesme najviše slušaju u domaćem eteru, od subote 15. veljače moći ćete pratiti na RTL2 u glazbenoj emisiji "Top.HR"

Koje se pjesme najviše slušaju u domaćem eteru, od subote 15. veljače moći ćete pratiti na RTL2 u glazbenoj emisiji "Top.HR", u suradnji s Institutom hrvatske glazbe, koju će voditi Dorijan Klarić i Ana Miščević.

Slušanost ispituje softver PlayKontrol, a svaki tjedan objavljivat će se najslušanijih 40 pjesama u Hrvatskoj. Osim liste 40 najemitiranijih pjesama, tu su i najsvježije glazbene vijesti te zabavan kviz 'Koliko znaš o sebi?', u kojem se eminentni glazbenici suočavaju s vlastitom karijerom i pokušavaju zaraditi bodove.

- Ovo je prilika za stvaranje novih hitova, pregledavanje novih spotova, a emisija je savršen uvod u groznicu subotnje večeri. U goste će nam dolaziti glazbenici, dijelit ćemo CD-e, ulaznice za koncerte - kaže Dorijan, ujedno i urednik emisije.

>>Recesija i piratstvo „gase“ hrvatsku glazbenu industriju

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije