Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi sa zdravljem

Slavni glazbenik završio u bolnici, stavljen je u induciranu komu i priključen na respirator: Stanje je ozbiljno

Foto: Profimedia
1/8
16.12.2021.
u 17:10

Pjevač najpoznatijeg klasičnog multinacionalnog kvarteta Il Divo, Carlos Marín (53) stavljen je u induciranu komu nakon prijema u bolnicu u Manchesteru. Carlos je imao probleme s razinom kisika, ali ostale informacije o bolesti nisu poznate. Priključen je na respirator i njegovo stanje je ozbiljno

Pjevač najpoznatijeg klasičnog multinacionalnog kvarteta Il Divo, Carlos Marín (53) stavljen je u induciranu komu nakon prijema u bolnicu u Manchesteru, prenose svjetski mediji. Kako navode, Carlos je imao probleme s razinom kisika, ali ostale informacije o bolesti nisu poznate. Priključen je na respirator i njegovo stanje je ozbiljno. Ova vijest stigla je nekoliko dana nakon što je Il Divo otkazao nastavak svoje turneje u Ujedinjenom Kraljevstvu do 2022. godine zbog bolesti, no nisu otkrili detalje.

-Izuzetno nam je žao zbog naših obožavatelja, ali veselimo se povratku na turneju u novoj godini i vidjeti vas sve idućeg Božića- stoji u priopćenju.

Multi-Platinum International Quartet IL DIVO Headlines Limited Engagement at The Venetian Las Vegas Featuring: IL DIVO Where: Las Vegas, Nevada, United States When: 02 May 2017 Credit: Judy Eddy/WENN.com
Foto: JE1

Inače, Il Divo je megahit crossover grupa koja se proslavila milijunima prodanih albuma, hitovima na prvim mjestima svjetskih top ljestvica, a u svojoj kolekciji imaju mnogobrojne zlatne i platinaste nagrade. Smatraju se pionirima 'popere', a prodali su preko dva milijuna karata za svoje koncerte diljem svijeta.  Priliku ih je imala slušati i publika u Hrvatskoj, a Carlos tada nije skrivao da je očaran ljepotom Hrvatica.

-Zagreb je predivan, ali žene su nevjerojatne. Takva ljepota ne viđa se svaki dan. Samo zbog njih mogao bih živjeti kod vas- rekao je Carlos tada, a s njim su se složili i kolege. Sastav Il Divo postoji od 2003. godine, a spojio ih je Simon Cowell.

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za 5' pojavit će se i u novoj seriji

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Virus.1984
Virus.1984
14:16 17.12.2021.

Normalno je da nema dodatnih informacija, pogotovo ako je primio booster koji se sada tamo masovno daje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije