Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Marko Kutlić progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: 'Odlučio sam se izliječiti od te bolesti'

Foto: Promo
1/6
16.12.2021.
u 08:36

Taj mobitel stvara neku vrstu ovisnosti kao droga zato što te društvene mreže vuku dok si na njima, konstantno si sretan zato što svaki čovjek ima potrebu za socijalnim kontaktom – kroz društvene mreže prima socijalni kontakt i čim to ugasi, u tom je trenutku nesretan – objasnio je Marko.

Marko Kutlić (26) nedavno je predstavio pjesmu "Za nju", prvu pjesmu za koju je napisao tekst i glazbu. Na snimanju spota pokazao je zavidnu kondiciju, pa je tako pretrčao 30 kilometara, ali je i po tri puta uganuo i lijevu i desnu nogu. 

– Bez muzike sam ništa, bez muzike nemam nikakvu svrhu svog postojanja, osim što sam otac – kazao je za In Magazin ponosni tata dvojice sinova. 

Posljednjih mjeseci odlučio se suočiti s problemom kojeg je već dugo svjestan. 

– Od kraja sedmog mjeseca znam da se želim izliječiti od te bolesti jer sam to osvijestio, moji bližnji su mi govorili da trebam smanjiti, da to trebam dozirati. Taj mobitel stvara neku vrstu ovisnosti kao droga zato što te društvene mreže vuku dok si na njima, konstantno si sretan zato što svaki čovjek ima potrebu za socijalnim kontaktom – kroz društvene mreže prima socijalni kontakt i čim to ugasi, u tom je trenutku nesretan – objasnio je Marko.

 

Bez obzira na to što su mu sponzorstva na društvenim mrežama dobar izvor prihoda, i s tim je odlučio prestati. 

– Ne želim ljudima stvarati krivu sliku, želim jednostavno da me ljudi dožive kao glazbenika, a ne kao nekog influencera. Radije bih radio nešto drugo, bavio se nečim drugim nego da na taj način sebe izlažem – rekao je glazbenik kojeg muče i epidemiološke mjere. 

– Kad god igra hrvatska reprezentacija, sretan sam, srce mi jako lupa, ali nije mi jasno kako hrvatska reprezentacija igra ispred 30 tisuća ljudi, a ja ne mogu napraviti koncert bez 1000 potvrda. Mislim da jedina država koja je trenutačno liberalna u svijetu jest Bosna i Hercegovina. To je moje mišljenje – kazao je Marko. 

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za 5' pojavit će se i u novom showu

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
10:22 16.12.2021.

Prekrasan glas, bez naprezanja, ne znam šta on ne može otpjevati. I k tome, rad na sebi pa je onda i drugima s njim bolje, svaka čast.

NE
NesK
10:12 16.12.2021.

"Na snimanju spota pokazao je zavidnu kondiciju, pa je tako pretrčao 30 kilometara i po tri puta uganuo lijevu i desnu nogu." Vau

TR
Tripoli
09:40 16.12.2021.

Ovom je isto dosadno u zivotu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije