Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARENJE SNA

Slavko Sobin: Točno dvije godine otkako sam donio najbolju odluku u mom životu

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
31.03.2024.
u 21:00

Glumac je ostvario svoj san i napustio je vrevu grada i sada uživa u svojoj oazi okružen prirodom

Glumac Slavko Sobin, koji je zajedno s kolegicom Tihanom Lazović Trifunović osvojio Večernjakovu ružu u kategoriji glumačko ostvarenje godine, uživa u životu izvan gradske vreve. Odluku o preseljenju na selo donio je prije dvije godine, a sada je na Instagramu napisao kako nije nimalo požalio zbog toga.

- Točno dvije godine od kad sam napustio grad. Najbolja i najkvalitetnija odluka u mom životu. I nije samo stvar u šumi i prirodi, nego i u ljudima koje sam tu upoznao. Baš ono, život. - napisao je Slavko i podijelio nekoliko fotografija na kojima je pokazao kako uživa u igri sa svojim psima u prirodi. Nedavno je u intervju za Dnevnik.hr pričao o tome koliko je sretan što živi izvan grada.

- Oduvijek sam htio živjeti van grada i napokon mi se ostvarila ta želja. Puno sam mirniji i puno se više družim zapravo, jer sada mi svako malo netko dođe pa roštiljamo, igramo društvene igre. Kao povratak u djetinjstvo. Nema više pitanja kamo ćemo izaći, hoće li biti gužva i slično - ispričao je glumac. Kada je tek počeo živjeti na selu objavio je i kako je uređivao vrt i zasadio sadnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

 

VEZANI ČLANCI

1/45

- Kad dođeš tu, sve ti stane. Otvori se srce, stane vrijeme, dolaze ti psi tvojih prijatelja na čuvanje jer, eto, možeš, i tako...- rekao je Slavko tada za medije o životu na selu. U sadnji mu je na početku pomagala prijateljica Vesna jer se on u početku nije baš snalazio u tome.

- Ništa slađe nego pomoći Zemlji da nas hrani - napisao je Slavko tada uz fotografiju na društvenim mrežama, gdje se vidi kako kopa, a na pitanje pratitelja što je to posadio, otkrio je da se ispod zemlje kriju sadnice graška, mrkve, kapule, cvjetače, kelja, rotkvice, celera, krumpira, cikle, blitve, pa čak i jagoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin)

 

- Ja sam privilegirano gradsko dijete koje nije ni dana nije kopalo ni radilo 'pravi posao' u životu. Čak mi je i Martina Tomčić dala jedan savjet o sadnji rajčica - priznao je i dodao da je tek sad, kad se i sam posvetio tome, doznao da se puno njegovih prijatelja i poznanika prikriveno bavi uzgojem povrća. Sadnjom se počeo baviti u vrijeme pandemije koronavirusa i izolacija ga je tada, priznao je, polagano dovodila do ludila i da je vjerojatno to razlog zašto je krenuo u sadnju – kako bih nešto stvarao, a uz to, želja mu je bila da može hraniti sam sebe kako uopće ne bi morao ići u trgovinu.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

 

Komentara 10

Avatar Make my day
Make my day
09:58 01.04.2024.

Uživa on sa Lukom Nižetićrm

ZZ
Zo-ZG
00:08 01.04.2024.

Koji bolesni komentari.

KA
karijes
22:42 31.03.2024.

Još uvijek traži dečka svojih snova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije