Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPRAVIO IZNIMKU

Tarik Filipović rijetko pokazuje svoju mamu, a sada je imao poseban povod za to

Zagreb:  Promocija knjige Aleksandra Stankovića Depra
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/10
28.03.2024.
u 08:33

Sretan rođendan majčice - napisao je glumac i voditelj uz fotografiju svoje majke Seke koju je objavio na Instagramu

Glumac i voditelj kviza "Tko želi biti milijunaš" Tarik Filipović rijetko na svojim društvenim mrežama pokazuje svoje roditelji, ali prije par dana je napravio iznimku i objavio je na Instagramu fotografiju svoje majke Seke. Povod je bio njezin rođendan i Tarik je na objavio fotografiju svoje majke i čestitao joj je rođendan.

- Sretan rođendan majčice - napisao je glumac. Tarikovi roditelji Seka i Omer žive u Zenici i kad god mogu dolaze na predstave i filmske premijere svog sina, a prije dvije godine kada je Tarik slavio 50. rođendan objavio je fotografiju s roditeljima i ispred njega je bila rođendanska torta koju mu je napravila mama Seka. Tarik često posjećuje roditelje u Zenici i vraća se u svoj rodni grad iz kojeg je otišao kada je odlučio upisati glumu u Zagrebu na Akademiji dramskih umjetnosti. 

- Zenicu i dalje volim, dala mi je sve najbolje, možda ponekad i pretjerujem, čuj, i dalje volim, kažem, jer nema više ljudi s kojima... Volim i te sive zgrade kada ulaziš iz Blatuše ili iz Crkvice. Zenica je moja i bit će uvijek moja, a Zagreb je moj dom, mojom voljom, mojoj odlukom i ovaj grad je po mojoj mjeri i stvarno ga obožavam kao i svoju Zenicu. Zenica mi je dala prekrasno djetinjstvo i to su uspomene koje se ne zaboravljaju - rekao je u jednom intervju prije nekoliko godina ovaj 52-godišnji glumac te je dodao:

Foto: Instagram

- Zenica je jedan dosta zeznut grad, a tek poslije vidiš da je možda dobro da je takav, što si odrastao na takav način, što si znao pravila, što je možda bilo neke surovosti kada ste bili djeca, ali dobro, očvrsneš prije vojske. U Zagrebu uživam jer tu živim neke svoje najplodnije trenutke i sada se osjećam najbolje. Zagreb mi je dao jedan prelijep život, neću reći lagodan, nego taman kako sam zamišljao. Imam porodicu, uživam, stvarno mi je prekrasno. Kada odem u Zenicu, kako kaže moja žena - ti kao ona kartica, čim pređeš granicu, počne ono: 'Đe si lafe, šta ima.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar volim fritule
volim fritule
15:55 28.03.2024.

moram ovu fotografiju tarika i ace uvečat pa zaljepiti tamo gdje ........

ZA
Zaništa
13:52 28.03.2024.

Majka nije slika da se pokazuje. Prvo jer je čitateljima nebitna i drugo jer kako pokazati osobu? Dovesti je na unaprijed pripremljen session? Izaći s njim na kavu ili u šetnju nije pokazivanje. Dakle ili ukinute ovakve gluposti ili nađite prikladniji terminologiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije