Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Animirana utrka

Simpsoni će glasati za Hillary: Marge ucijenila Homera vođenjem ljubavi

Simpsoni
Foto: Promo
1/8
02.08.2016.
u 12:45

Clinton i Trump suočit će se na američkim predsjedničkim izborima koji se održavaju 8. studenoga

Junaci popularnog crtanog filma Marge i Homer Simpson složili su se da će glasati za Hillary Clinton na američkim predsjedničkim izborima u novom videoklipu koji je objavio 20th Century Fox, prenose britanski mediji.

Studio je samostalnu epizodu popularnih Simpsona pod naslovom "3.00 ujutro" objavio na YouTubeu. Republikanski kandidat Donald Trump u epizodi se pojavljuje s primjerkom knjige "Veliki govori" Adolfa Hitlera.

Kad je Homer najavio da će možda glasovati za Trumpa, Marge je rekla: "Ako ćeš tako glasovati, pitam se hoću li ikad više moći biti s tobom", a Homer je zaključio, "eto, tako sam postao demokrat."

 

Clinton i Trump suočit će se na američkim predsjedničkim izborima koji se održavaju 8. studenoga. Diskusija o izboru predsjedničkog kandidata počela je u trenutku kad je Marge ustanovila da "ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasovati".

Narator tada postavlja pitanje: "Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Bijeloj kući. Što bi ste željeli, tko bi trebao odgovoriti na poziv?"

Pitanje je aluzija na oglas iz političke kampanje Hillary Clinton iz 2008. u kojemu se Amerikancima postavlja pitanje, ako zazvoni u tri u noći, koga bi željeli da ih vodi u kriznim vremenima.  

U nastavku slijedi kako izgleda kad se na takav poziv jave Clinton i Trump. Trump diže slušalicu i kaže: "Ne sada, na Twitteru sam!"

Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: "Stavi moje ime na Lincoln Memorial, raspusti NATO ... i donesi mi kajganu na zlatnom tanjuru."

Bill Clinton javlja se ovako na telefon: "Soba za sastanke? Evo dolazim!" Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hillary: "Oh, za tebe je".

Na to mu žena odvrati: "Da, odsad je uvijek za mene." 

>> Buran dan za Amerikance: Gola Melania Trump na naslovnici novog New York Posta

Komentara 4

BU
Burger
14:20 02.08.2016.

Koja propaganda, to ni Goebbels nije radio

PP
pp
16:54 02.08.2016.

Zato će Amerikanci glasovati za Trumpa :) A razli crtani likovi, libtardovi i migranti za Hilldog :)

LI
lietuva
15:06 02.08.2016.

Marge ga je UCIJENILA. Dajte više naučite pravopis...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije