Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predugačak jezik

Russell Brand izbačen s partyja jer je Hugo Boss nazvao nacistima

'Russell Brand attending Friendly House LA Annual Awards Luncheon, held at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on October 27 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
'GIMINIPress Association/Pixsell'
05.09.2013.
u 09:33

Britanski komičar izbačen je s partyja održanog nakon dodjele nagrada za muškarca godine koju je u Londonu organizirao GQ magazin

Britanski komičar Russell Brand i bivši suprug pjevačice Katy Perry izbačen je s partyja održanog nakon dodjele nagrada za muškarca godine koju je u Londonu organizirao GQ magazin i to jer je na samoj dodjeli poznati brend Hugo Boss prozvao nacističkim.

Naime, 38-godišnjak je uvrijedio urednika magazina Dylana Jonesa na dodjeli nagrada koja je održana u utorak navečer u Londonu jer je glavnog sponzora dodjela, Hugo Boss, nazvao nacistima budući da se njegov osnivač 1931. godine pridružio nacističkoj stranici te je svojom odjećom opremao naciste.

– Russell je bio i više nego sretan što su ga zamolili da napusti party. Stajao je iz svojih riječi i to je uvijek tako – rekao je izvor.

>> Russell Brand: Teško je ostati monogaman

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije