Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ozlijeđenih

Odgođen koncert Prljavog kazališta u Požegi: Tehnički problemi odgodili svirku do ponedjeljka

Prljavo Kazalište
Foto: PR FOTO
1/3
20.06.2015.
u 20:44

Iz organizacije nam kažu da je do otkazivanja koncerta došlo zbog laganog popuštanja jednog od okvira koji su držali krov pozornice

Odgođen je koncert Prljavog kazališta, koji se večeras trebao održati u Požegi.

Ipak, nitko neće ostati zakinut, jer će dečki koncert održati već u ponedjeljak, na istom mjestu u isto vrijeme. Na Trgu Svetog Trojstva sve posjetitelje 'prljavci' će zabavljati više od dva sata. Iz organizacije nam kažu da je do otkazivanja koncerta došlo zbog laganog popuštanja jednog od okvira koji su držali krov pozornice.

- Nitko nije ozlijeđen, sve je u redu. Došlo je do laganog popuštanja, nema ni govora o urušavanju pozornice. Već nam stiže kamion s novim dijelom koji je potreban za sklapanje pozornice - kažu iz organizacije koncerta.

>>Prljavo kazalište 20. lipnja u Požegi!

>>Prljavo Kazalište uz Ivanjski krijes u Požegi!

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:36 20.06.2015.

Udba???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije