Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naglo joj je pozlilo

Prije dva mjeseca glumica Ivana Roščić borila se za život: Kroz suze sam molila da me spase jer imam dvoje male djece

Zagreb: Set igranog filma "Stric"
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
20.07.2022.
u 14:13

Kaže kako joj je 16. svibnja postao drugi rođendan nakon što je hitno operirana, a liječnica hitne pomoći nije odmah prepoznala da joj je život u opasnosti.

Ivana Roščić sinoć je u Puli s ostalom glumačkom postavom filma "Stric" bila na projekciji ovog filma održanoj u sklopu Pula film festivala, a samo prije dva mjeseca život joj je visio o koncu. Kaže kako joj je 16. svibnja postao drugi rođendan nakon što je hitno operirana zbog izljeva krvi u mozak. Pozlilo joj je dok je bila u trgovini, a liječnica koja je došla na njezin poziv hitnoj pomoći nije prepoznala simptome rupture aneurizme.

– Kad sam došla do kafića, stanje mi se dodatno pogoršalo. Počela sam povraćati, a cijelo tijelo mi se grčilo. Vlasnik kafića odmah je nazvao hitnu pomoć, a u međuvremenu su stigli kolega Roko Sikavica i moj suprug Marko. Pregled je obavljen u vozilu hitne pomoći, no dežurna liječnica nije prepoznala što se događa već me poslala kući. Suprug me do našeg stana nosio na rukama. To se sve događalo oko 12 sati, a već u 17.30 bila sam na operacijskom stolu u bolnici Rebro – ispričala je Ivana u intervju za Gloriju tijek događaja. Posebno je zahvalila radiologu Marku Radošu, liječnici Katarini Starčević, neurologinji Svjetlani Šupe i cijelom konziliju sa Zavoda za intenzivnu neurologiju i cerebrovaskularne bolesti bolnice Rebro, gdje je operirana. Kad se u kafiću počela grčiti i povraćati, znala je da nešto nije u redu, a do tog trenutka bila je sasvim prisebna. Kaže kako se sati u bolnici sjeća kroz maglu, ali jednog momenta dobro se sjeća. 

– Iz tog perioda sjećam se rijetkih trenutaka, više su to neke slike, a prije nego što su me u operacijskoj sali uspavali za zahvat, kroz suze sam sve molila da me spase jer me kod kuće čeka dvoje male djece – ispričala je Ivana.

VIDEO Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: Hana je bila jako pribrana i hrabra

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:40 20.07.2022.

O Bože, šokirana sam pročitanim. Kako poslala kući? Zar nije trebala ta liječnica nju hitno poslati specijalisti da je on pregleda i da se izvade nalazi? Pa da je i obična viroza bila, vidjelo bi se po nalazima da je viroza pa se tek onda šalje kući. Kako čitamo, specijalist je ipak specijalist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije