Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko to tamo pjeva?

Panelisti ga nisu uspjeli nagovoriti! Natjecatelj odustao i kući otišao s osvojenih 2.500 eura

Foto: Nova TV
1/20
29.03.2024.
u 22:20

Na samom kraju igre ostao je jedan tajni glas – matematičarka, za koju su panelisti bili uvjereni da je dobra pjevačica pa su se trudili nagovoriti natjecatelja da igra dalje i osvoji maksimalan iznos od 5.000 eura.

U trećoj epizodi showa ''Tko to tamo pjeva?'' natjecao se Hrvoje Barić iz Osijeka koji je došao s ciljem osvojiti iznos s kojim bi pokrio troškove organizacije svadbe. Na samom kraju igre ostao je jedan tajni glas – matematičarka, za koju su panelisti bili uvjereni da je dobra pjevačica pa su se trudili nagovoriti natjecatelja da igra dalje i osvoji maksimalan iznos od 5.000 eura. ''Mišljenje mi nitko neće promijeniti, bit ću dosadan, ja sam odlučio da ostajem pri svome iznosu i neće mi biti žao ako ona stvarno bude dobro pjevala. Ne kockam se.'' poručio je Hrvoje, a nakon finalnog dueta u kojemu je matematičarka zapjevala s gošćom panelisticom Majom Šuput i pokazala da zaista ima dobar glas, Hrvoje, koji je kući otišao s osvojenih 2.500 eura je kazao: ''Zadovoljan sam svojim iznosom, ništa me ne peče ni boli.'' Matematičarka je prvim nastupom zaintrigirala paneliste, koji su odmah zaključili kako dobro pjeva. U prvoj rundi prvog izazova ''Playback'' u kojemu natjecatelji pjevaju playback na snimljenu matricu, dobri pjevači svojim glasom, a loši tuđim, nastupali su još nogometaš i slastičarka. Panelisti su sugerirali kako im se slastičarka čini kao glas koji ne zna pjevati, a s njima se složio i Hrvoje te ju eliminirao. U razotkrivanju se pokazala kao loš glas, pa je tako natjecatelj osvojio prvih 500 eura.

U drugoj rundi nastupali su student opere, instruktorica joge i maturant. Alka i Luka bili su uvjereni kako student opere nije pjevač. Hrvoje je zaključio kako je ''student opere premalo otvarao usta, a instruktorica joge previše'' stoga je eliminirao instruktoricu joge.  Šok je uslijedio u razotkrivanju kada je instruktorica joge pustila svoj glas, a Maja Šuput nije mogla vjerovati da stvarno tako dobro pjeva, pa ju je tražila da otpjeva još koji ton da se uvjeri. Obzirom da je eliminirao dobar glas, Hrvoje u ovoj rundi nije osvojio 500 eura.  Treća runda donijela je nastupe lovca, fitness trenera i modne dizajnerice. ''Sto posto sam siguran da je fitness trener pjevač, to je jedan kroz jedan, i da lovac i dizajnerica nisu pjevači'' komentirao je Luka, dok je Vinčić bio drugačijeg mišljenja: ''Ovo ne progovara nikakva ljubomora iz mene, ja nisam vidio ovako nabildanog čovjeka da zna pjevati!'' Hrvoje je eliminirao lovca, koji se pokazao kao loš glas te tako osvojio dodatnih 500 eura.

1/20

U drugom izazovu ''To sam ja'' u kojemu natjecatelj ima mogućnost odabrati tri tajna glasa čije će videe pogledati kao dodati dokaz, Hrvoje je odabrao maturanta, studenta opere i modnu dizajnericu, koju je na koncu odlučio eliminirati. Na razotkrivanju modna dizajnerica je pustila loš glas, i tako Hrvoju priskrbila 500 eura, a s njom su na pozornici zaplesali Luka i Vinčić.

U trećem izazovu koji nosi naziv  ''Tajni studio'' natjecatelju se pušta video s odabranim tajnim glasovima od kojih želi dobiti ekskluzivni uvid u nove dokaze iz glazbenog studija. U tajnom studiju događaju se brojne neočekivane stvari, a pravi glas tajnih glasova podvrgnut je vokalnoj manipulaciji od strane modulatora glasa. Hrvoje je odabrao nogometaša i matematičarku za tajni studio, a u konačnoj odluci eliminirao je studenta opere, koji se pokazao kao loš glas te tako natjecatelju donio još 500 eura.

U  sljedećem izazovu ''Ima slike, nema tona'' natjecatelju se nudi mogućnost da u videu u kojem je tajni glas u nekoj određenoj svakodnevnoj radnji, vezanoj uz njegovo zanimanje/karakter na sekundu čuje njegov pravi glas. Hrvoje je odabrao vidjeti, odnosno čuti fitness trenera i maturanta. Iako ga je Vinčić nagovarao da eliminira fitness trenera, Hrvoje se odlučio za maturanta, što se nije svidjelo Maji Šuput: ''Pa on neće imati ni za DJ-a'' kazala je. Na Hrvojevu sreću, maturant je pustio loš glas, pa je tako osvojio još 500 eura i u svom saldu došao do 2.500 eura.

Peti izazov ''Glasoboj'' stavlja preostala tri tajna glasa pred natjecatelja, matematičarku, nogometaša i fitness trenera, a koji ponovno otvaraju usta na snimljenu matricu, ovoga puta s dva različita glasa, jednim dobrim, a drugim lošim. ''Svi znaju pjevati!'' uvjeren je bio Luka, a Maji je ovoga puta iskočio nogometaš. ''Sad je drukčije plesao, promijenio je ritam, sad mu vjerujem da je ovo njegov vokal. Matematičarka najljepše falša od svih!''. Vinčić je i dalje ustrajao u tome da Hrvoje eliminira fitness trenera,  što je Hrvoje i napravio. Fitness trener je u razotkrivanju pustio dobar glas te tako natjecatelju nije donio dodatan novac.

U posljednjem izazovu, ''Intervjuu'', natjecatelj odabire jednog od preostala dva tajna glasa, kojemu postavlja pitanja ne bi li otkrio kakve nove dokaze. Tajni glas odgovara, a glas mu je promijenjen. Hrvoje je odabrao unutar 30 sekundi ispitivati matematičarku i za kraj ovog izazova eliminirao nogometaša koji se također pokazao kao dobar glas.

Na samom kraju ostala mu je matematičarka za koju su panelisti bili sigurni da je dobra pjevačica, no unatoč nagovaranju, Hrvoje se nije želio kockati, već je odustao i kući otišao s osvojenih 2.500 tisuća eura.

VIDEO William je odgovorio Harryju na poruku

 

 

Komentara 1

TO
Toronto20
22:31 29.03.2024.

Ima covjek pravo zasto bi ih slusao koliko puta su fulali.Volim ljude koji imaju svoj stav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije