Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila novu fotku

Mnoge je oduševila izgledom nakon što je izgubila 45 kg, no sada su fanovi zabrinuti: 'Što ti se dogodilo?'

Foto: Instagram
1/14
22.03.2022.
u 14:40

Simpson je sada objavila novu fotografiju, na kojoj se vidi da je izgubila još kilograma, a to se pogotovo primjećuje u licu. Iako je pratitelji inače podržavaju u želji da bude što zdravija, ovaj put je neke od njih zabrinula.

Pjevačica i glumica Jessica Simpson (41) na društvenim je mrežama objavila fotografiju i pratitelje iznenadila nikada vitkijom figurom, a u proteklih nekoliko godina posvetila se svom modnom brendu. 

Simpson je sada objavila novu fotografiju na kojoj se vidi da je izgubila još kilograma, a to se pogotovo primjećuje u licu. Iako je pratitelji inače podržavaju u želji da bude što zdravija, ovaj put je neke od njih zabrinula. 

 

"Jesi li u redu“, "O moj Bože, što ti se dogodilo“, "Jako si tanka, jesi li dobro“, "Izgledaš kao da si u velikom stresu“, samo su neki od komentara obožavatelja pjevačice. 

Jessica je, inače, ranije otkrila kako je imala problema s alkoholom. 

"Morala sam prestati piti alkohol jer su zbog njega moj um i srce cirkulirali u jednom smjeru i iskreno, bila sam premorena. Htjela sam preuzeti ulogu vođe razbiti te cikluse u životu kako bih krenula naprijed, a da ne žalim zbog nekog svog izbora." Simpson je kasnije dodala kako ne može vjerovati da su od snimanja fotografije prošle četiri godine. Naglasila je da je morala prihvatiti poraz i bol.

"Alkohol nije bilo problem, ja sam bila problem. Nisam voljela sebe i nisam poštovala svoju snagu. Danas je poštujem."  

Foto: Instagram

O svojim problemima s alkoholizmom i problemima s težinom progovorila u autobiografskoj knjizi "Open Book".
Njezini problemi s težinom, s druge strane, započeli su tijekom treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se s anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo nakupljanjem težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma.

Foto: PA/Pixsell

Tome je odlučila stati na kraj, pa je izgubila 45 kg. Jessica je u svibnju prošle godine na svijet donijela djevojčicu Birdie Mae, a sa suprugom Ericom Johnsonom, profesionalnim igračem američkog nogometa, već ima osmogodišnju kći Maxwell i sedmogodišnjeg sina Acea.

"Imam divnog supruga. Stalno je oko djece i vrijeme provodi igrajući se s njima. Stvarno je divan otac. Zbog njega želim ostati zauvijek mlada", istaknula je svojedobno glumica i otkrila da je suvišne kilograme skinula prije svega zbog zdravlja, ali i kako bi još dugo ostala privlačna svome partneru.

VIDEO Najbolji trenuci s ovogodišnje Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije