Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radila je i jelena glišić

Nakon tri godine emitiranja, HRT ukida emisiju u kojoj je Iva Šarić upoznala Brunu Petkovića

Foto: HRT
1/8
22.03.2022.
u 09:34

Posljednja epizoda 'Kluba 7' emitirana je 10. ožujka, a u nedjelju je s prikazivanjem započela nova emisija naziva 'Fino i vino', koju radi ista ekipa .

HRT je ukinuo emisiju Klub 7. Ova je emisija svaki tjedan donosila pregled iz svijeta mode, hrane, umjetnosti, kulture, turizma, sporta i tehnologije, a s emitiranjem je započela ujesen 2018. godine. Posljednja emisija emitirana je 10. ožujka, a u nedjelju je s prikazivanjem započela nova emisija naziva Fino i vino. Emisija je to koju radi ista ekipa koja je radila i Klub 7.

- Večeras u 20 sati na HTV2 emitira se posljednja epizoda Kluba 7. Zahvaljujemo Hrvatskoj radioteleviziji na povjerenju i podršci. Trudili smo se prikazati uspješne i kreativne ljude iz raznih područja života i rada. Svima njima zajedničko je da su i dalje puni optimizma i želje za stvaranjem. To je stil života koji smo htjeli prenijeti našim gledateljima i kojem ćemo i dalje težiti. Sretno i živjeli -  stoji na Facebook stranici emisije.

Ova lifestyle i showbiz emisije nekoliko puta je mijenjala termin emitiranja, a vodila ju je Jelena Glišić. Kako piše Slobodna Dalmacija, HRT je odlučio ukinuti ovu emisiju zbog toga što nije ispunila očekivanja gledanosti. Ovaj portal doznao je i da je Klub 7 proizvodila je producentska kuća Lead IN Deana Radinovića, kojoj je jednogodišnji ugovor s HRT-om istekao početkom ožujka. Ekipa emisije htjela je nastaviti suradnju s HRT-om, a to je ovisilo o novom programskom vodstvu televizije koje nije bilo za produženje ugovora. Ipak, odlučili su im dati još jednu priliku s novom emisijom 'Fino i vino'.

Podsjetimo, angažman u Klubu 7 imala je i manekenka Iva Šarić koja je svog današnjeg partnera, nogometaša Brunu Petkovića, upoznala zahvaljujući intervjuu koji je radila s njim. Iva i Bruno prošle godine su postali i roditelji, dobili su sina Adriana.

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u rodnom Osijeku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije