Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našalio se i otkrio da je bolestan

Kotiga komentirao Bloomovo krštenje: Nadam se da mu roditelji nisu propustili priliku dati lijepo hrvatsko ime

Dean Kotiga
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/17
22.03.2022.
u 08:29

"Dragi mali slatki bebač, krstil' ja te bum, krsno ime nek' ti bude Cvjetko iako se zoveš Bloom. Sveti Florijan nek te čuva od svih zala, a i ja da ozdravim ako može, Bože hvala", dodao je lovac i nasmijao pratitelje.

Lovac iz ''Potjere'', Dean Kotiga na profilu na Instagramu nije ništa objavio na ''feedu'' od kolovoza 2021. godine, no odlučio je javiti se pratiteljima, ovaj put snimivši video za storyje. Kotiga se odlučio javiti nakon što je pjevačica Maja Šuput objavila da je krstila sina, a on je čestitao na njemu svojstven način. 

"Imam temperaturu pa ću biti jako kratak. Vidio sam vijest da je Bloom kršten, čestitao bih svima, i njemu i roditeljima. Nadam se da njegovi roditelji nisu propustili priliku da mu za krsno ime daju lijepo hrvatsko ime Cvjetko", kazao je Dean u videu. 

Foto: Instagram

"Dragi mali slatki bebač, krstil' ja te bum, krsno ime nek' ti bude Cvjetko iako se zoveš Bloom. Sveti Florijan nek te čuva od svih zala, a i ja da ozdravim ako može, Bože hvala", dodao je lovac i nasmijao pratitelje. 

Početkom godine u kvizu ''Potjera''  Kotiga je otkrio sretnu vijest. Naime, nakon što je natjecatelj Ivan rekao da će uskoro postati otac, Slaven otkrio da je postao otac, sretnu vijest potvrdio je i lovac.

"Moram iskoristiti priliku, Slaven novopečeni otac, ja novopečeni otac, Ivan uskoro novopečeni otac. Ovdje sve vrvi, radimo na natalitetu Hrvatske", rekao je Kotiga. Natjecatelji su se potom našalili kako je emisija pravi ''baby boom'' i kako uspješno pomažu natalitetu Hrvatske.

Podsjetimo, Dejan je u jednom intervju za Večernji list otkrio kako će jednog dana biti legendaran otac i kako će o svemu pratitelje obavijestiti na Instagramu, no to je ipak učinio u ''Potjeri''.

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
09:51 22.03.2022.

Bloom umjetnicko ime..a krsno Nemanja

MA
marta22
11:24 22.03.2022.

Ne znam jesu li roditelji razmišljali kako će Bloom nositi svoje ime u vrtiću, školi, na poslu......

IL
ilustrator
08:52 22.03.2022.

obje persone, željne pažnje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije