Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio na instagramu

Milijuni pratitelja pogledali video s Jadrana u kojem David Beckham sprda suprugu, ona mu nije ostala dužna

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE David Beckham veselo fotografirao Victoriu i djecu na odmoru u Hrvatskoj
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/9
21.07.2022.
u 11:12

David je snimao kako pije kavu na jahti dok plove, no u kadar mu je upala Victorija koja je vježbala. Video je do sada pogledalo gotovo tri milijuna ljudi.

David Beckham (47) posljednjom je objavom nasmijao pratitelje na društvenim mrežama.

Naime, bivši nogometaš je snimao video dok je njegova obitelj plovila Jadranom, te se našalio na račun supruge, pjevačice i modne dizajnerice Victorije (48). 

David je snimao kako pije kavu na jahti dok plove, no u kadar mu je upala Victorija koja je vježbala. Video je do sada pogledalo gotovo tri milijuna ljudi. 

 

- Ne mogu popiti ni kavu da ne vidim Vic kako vježba - napisao je. 

Supruga mu nije ostala dužna. 

- Ranojutarnji trening. Izgleda da je David opet preskočio vježbe za noge - napisala je Beckham na Storyju. 

Podsjetimo, bračni par je nakon ljetovanja na Lopudu u luksuznom resortu Lopud1483 otišao u Italiju gdje su iz fotografi uhvatili u društvu Sarah Ferguson, vojvotkinje od Yorka, a pozdravili su se prije ručka u jednom luksuznom restoranu u Neroni.
Kako pišu britanski  mediji, obitelj Beckham je 18. lipnja je napustila Hrvatsku, a odmor će nastaviti u našem susjedstvu, točnije u Italiji.

U tjedan dana na našoj obali potrošili su nekoliko desetaka tisuća eura budući da jedna noć u luksuznom resortu košta 10 tisuća eura, a uživali su i u vožnji brodom te luksuznim restoranima u Dubrovniku i okolici. David je prije odlaska iz Hrvatske sa svojih skoro 75 milijuna pratitelja podijelio što su jeli u jednom  restoranu. Beckham nije mogao sakriti svoje oduševljenje specijalitetima, a pored fotografija još je jednom pokazao da se nalazi u Lijepoj našoj istaknuvši emotikon hrvatske zastave.

Inače, nedavno je nekoliko objava s odmora u Hrvatskoj podijelila i njegova supruga Victoria. Ona je pokazala kako su uživali na našoj obali. Objavila je video na kojem njezin sin Cruz uživa na SUP-u i uz snimku je objavila pjesmu "Dalmatia", pokazala je i kako Cruz hrabro skače sa stijene u more. Dobro su se zabavljali i Victoria i David i dizajnerica je objavila fotografiju na kojoj sa suprugom u pidžami promatra zalazak sunca i napisala je: Otmjene pidžame i malo previše votke.

Inače, Beckhami su odsjeli u resortu Lopud 1483, gdje je njihova kći Harper nedavno proslavila i 11. rođendan. Ovaj resort je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila  i tu napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan stoji 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Komentara 3

WW
walter wolf
11:41 21.07.2022.

Ovo dvoje su bar simpa, za razliku od drugih zvijezda.

OX
oxymoron
10:14 23.07.2022.

Ne može se nekoga sprdati. Vec se s nekim sprdati.

MI
mismokanibali
13:02 21.07.2022.

Beckhem i supruga su klasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije