Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogreb u New Yorku

Pokopana Ivana Trump, neutješna kći Ivanka od majke se oprostila dirljivim govorom, na pogreb stigla i Melania

Foto: GWR/starmaxinc.com/NEWSCOM/Pixsell
1/13
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.07.2022.
u 08:20

Don Jr, Ivanka i Eric Trump pridružili su se svom ocu i bivšoj prvoj dami Melaniji na misi za majku u crkvi St. Vincent Ferrer na Upper East Sideu na Manhattanu. Posljednji govor svojoj majci održao je i Eric Trump.

Ivana Trump, poduzetnica i bivša supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, ispraćena je na posljednji počinak u srijedu u New Yorku. Bivši predsjednik Donald Trump i njegova najstarija djeca okupili su se u crkvi kako bi se oprostili od Ivane, Trumpove prve supruge i majke troje djece koja je prošli tjedan umrla u 73. godini.

Don Jr, Ivanka i Eric Trump pridružili su se svom ocu i bivšoj prvoj dami Melaniji na misi za majku u crkvi St. Vincent Ferrer na Upper East Sideu na Manhattanu. Emotivnim riječima od voljene Ivane oprostili su se sin Eric, kći Ivanka te unuka Kai Madison. Okupljenima se prvi obratio Eric Trump. 

– Imala je pamet, imala je ljepotu. Bila je utjelovljenje američkog sna. Bila je sila prirode. Brinula se za nas troje djece željeznom rukom, ali i zlatnim srcem – rekao je Eric Trump u svom govoru u katoličkoj crkvi St. Vincent Ferrer na Upper East Sideu, piše New York Post.

U emotivnom govoru svoje majke prisjetila se i Ivanka Trump koja ju je nazvala "pionirkom u poslovnom svijetu".

– Dok sam odrastala, majka mi nije govorila da žena može učiniti sve što poželi, pokazala mi je. Ostavljala je trag i kod muškaraca i kod žena. Jednom mi je rekla da ne postoji ništa što ne može raditi u štiklama. Naučila nas je loviti ribu kopljem, a zatim skuhati ono što ulovimo. Naša mama nam je proširila um – istaknula je Ivanka.

Foto: John Nacion/starmaxinc.com
Ožalošćenima se obratila i Kai Madison Trump, kći Donalda Juniora koja se prisjetila svoje voljene bake. 

Podsjetimo, Ivana Trump, prva supruga bivšeg američkog predsjednika, umrla je u četvrtak od ozljeda zadobivenih u padu niz stube u njezinoj kući. Bila je manekenka koja je odrasla pod komunističkom vladavinom u bivšoj Čehoslovačkoj prije nego što se 1977. udala za Donalda Trumpa, tada mladog poduzetnika.

Tijekom 80-ih Trumpovi su bili jedan od slavnih parova u New Yorku i živjeli su ekstravagantnim životnim stilom. Nekretninski posao Donalda Trumpa rastao je, a s njim i njihova moć. Ivana Trump preuzela je brojne ključne uloge u suprugovu poslu.

Njihov razvod početkom 90-ih, za koji se nagađalo da je djelomično uzrokovan aferom Donalda Trumpa s glumicom Marlom Maples, pružio je sočno štivo newyorškim tabloidima. Ivana Trump nastavila je uživati ​​u uspješnoj vlastitoj poslovnoj karijeri, razvijajući odjeću, nakit i kozmetičke proizvode te napisala niz knjiga.

Udavala se četiri puta u životu, jednom prije braka s Donaldom Trumpom i dva puta poslije tog braka.

Foto: GWR/starmaxinc.com
VIDEO Slavne hollywoodske face odmaraju na Jadranu

 

Komentara 7

DU
Dubrovnik4711
09:24 21.07.2022.

Posljednji ispracaj hrabre i uspjesne zene, prve zene, naaaajboljeg Americkog Predsjednika ikada. I naaaajboljeg politicara uopce. Zato je imao ogroman broj ljubomornih protivnika. Stotine nasuprot jednoga. Koji jadnici i kukavice. Laka ti zemlja Ivana Trump.

MI
mirkomirko3
18:43 21.07.2022.

Nazalost mi imamo jako razlicita mjerila za "dobrog predsjednika"; ako ista on je bio najveci lopov koji je ikada bio predsjednik, a njegova uloga kao predsjednik bila je daleko ispod normale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije