Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Opake kuje'

Miley Cyrus dala majci podršku tijekom razvoda

miley cyrus
Instagram
17.06.2013.
u 21:37

Miley Cyrus jasno je dala do znanja da je u jeku razvoda njezinih roditelja stala na stranu svoje majke Tish.

Miley Cyrus jasno je dala do znanja da je u jeku razvoda njezinih roditelja stala na stranu svoje majke Tish. Njezina majka je nakon 19 godina braka predala papire za razvod od Mileyinog oca Billyja.

Pjevačica se navodno jako dobro nosi s prekidom njezinih roditelja, a majci je dala podršku putem Twittera. - Najopakije kuje na svijetu @noahcyrus @tishcyrus, napisala je Miley. Uz poruku, Miley je objavila fotografiju svoje majke i 13-godišnje sestre. Samo nekoliko sati prije toga, pjevačica je objavila fotografiju sebe i svoje majke uz večeru, nazvavši majku najljepšom na svijetu.

>>Roditelji Miley Cyrus se definitivno rastaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije