Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalio se

Luku Nižetića iznenadila cijena u jednom restoranu u Rovinju. Pratitelji: 'Ovo je užas'

Foto: Instagram
1/9
18.04.2023.
u 10:59

Pjevač i ugostitelj, ipak, požalio se na cijene u jednom rovinjskom restoranu. Naime, napisao je kako je kuglicu kajmaka platio čak devet eura.

Luka Nižetić na društvenim je mrežama objavio kako se odlično proveo u Rovinju. Pjevač i ugostitelj, ipak, požalio se na cijene u jednom rovinjskom restoranu. Naime, napisao je kako je kuglicu kajmaka platio čak devet eura.  
- Ako zanemarimo kuglicu kajmaka od 9 eura u jednom rovinjskom restoranu, bilo je lijepo - napisao je Nižetić uz prekrasne fotke iz Rovinja. 

U komentarima su se njegovi obožavatelji odmah osvrnuli na nevjerojatnu cijenu prehrambenog proizvoda. 

''Kuglica kajmaka devet eura? Pa jesu li oni normalni? Ovo je užas'', '' Kajmak je jednostavno bio must have'', ''Ono što vrijedi to i košta'' pisali su. 

 

Podsjetimo, glazbenik Luka Nižetić svestran je i ima puno hobija kojima se bavi, a jednom se strastveno posvetio u zadnje vrijeme i riječ je o ronjenju na dah. U ožujku je Luka sudjelovao na državnom prvenstvu u ronjenju na dah i pohvalio se uspjehom koji je postigao.

- Moje prvo državno prvenstvo u ronjenju na dah. Ljudi moji, 4 zarona u 27h, 4 bijela kartona i dva zlatna pehara. Ekipno muškarci zajedno s "velikim" Goranom Čolakom i ekipno klub @dpszg ( s @mirelakardasevic @mrshloshian Goran Čolak)! Izvan svih očekivanja, samo u najluđim snovima. Umoran, smožden i neopisivo sretan! Hvala mojoj trenerici Mireli Kardašević što mi ne da disati i Ivanu Drvišu koji mi ne da disat kad nema Mirele. I hvala mojim Mihaljevićima koji su me bodrili 2 dana u najšarenijim majicama u gradu, možda državi pa i regionu. Najjači ste navijači ikad. - zahvalio se Luka svima koji su mu pomogli u ostvarenju ovog sna.

Koliko mu je srcu priraslo ronjenje na dah otkrio je prošle godine kada je predstavio baladu 'Ako tražiš ljubav'. Tada je obavljen i spot za ovu pjesmu u režiji Darka Drinovca snimljen na bazenu Utrine. Ideja scenarija potekla je od samog Luke koji je inspiraciju našao u freedivingu.

Inače, Luka Nižetić bio je žrtva krađe identiteta prije nekoliko godina. Naime, na Facebooku se tada pojavila plaćena reklama sa slikom Luke Nižetića tijekom gostovanja na emisiji "Pressing" N1 televizije. Kada se otvori link dobije se stranica koja imitira portal 24 sata, a u naslovu piše: "Specijalni izvještaj: "Posljednja investicija Luke Nižetića izazvala je strahopoštovanje kod eksperata i strah kod bankara".Lažni portal ima čak i navodne Lukine izjave u kojima objašnjava kako je do velikog bogatstva došao preko softwarea za razmjenu Bitcoina. Kako bi dodatno pojačali prevaru, na kraju teksta su čak i navodne izjave korisnika Facebooka, koji tvrde kako su vidjeli Lukinu priču na HRT-u, te kako su već nešto zaradili. 

VIDEO Stavros nam se javio iz bolnice: 'Sve bi trebalo biti gotovo do početka ljeta'

Ključne riječi

Komentara 15

DR
drAma
11:49 18.04.2023.

I mene iznenadi cijena pizze od 20 eura i plus, u njegovoj pizzeriji u Komiži.

DO
doberdedec
11:13 18.04.2023.

"Podrška" ugostiteljima, samo vi pržite sa cijenama ove sezone. Druge nećete imati kome pržiti cijene. Nikoga neće biti, a vi ćete za goste moliti.

Avatar Vecernji1971
Vecernji1971
14:31 18.04.2023.

Mene nije sramota stat isprid restorana i pogledat cjenik prije nego uđen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije