Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slave zajedno

Luka Nižetić objavio čestitku za Božić, na fotki su njegovi roditelji, ali i sestra koja se povukla iz javnosti

Foto: Instagram
1/10
25.12.2022.
u 14:00

Petra Nižetić bila je mnogima omiljena voditeljica koja je godinama vodila emisije s kolegicom Marijanom Batinić s kojom je i danas bliska prijateljica. Petra je kasnije postala i modna blogerica, no nakon što se udala povukla se iz javnosti.

Pjevač Luka Nižetić Božić slavi u krugu obitelji, a na Instagramu je podijelio čestitku. Luka je objavio fotografiju na kojoj je sa svojim najbližima, pa su se tako na slici našli i tata Milo, mama Tamara i sestra Petra. 

Petra Nižetić bila je mnogima omiljena voditeljica koja je godinama vodila emisije s kolegicom Marijanom Batinić s kojom je i danas bliska prijateljica. Petra je kasnije postala i modna blogerica, no nakon što se udala povukla se iz javnosti. 

Foto: Instagram

 Petra se nedavno sa suprugom Franom Mastelićem i sinovima vratila iz Amerike, gdje su živjeli sedam godina, u Hrvatsku.  - Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bi promovirala i prezentirala tako da sam stay home mum - kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačit po medijima - rekla je u razgovoru za IN Magazin.

Ne skriva koliko je sretna što su se vratili u Dalmaciju i misli da im je to bila najbolja odluka.

- Pa o čemu pričamo, evo sredina 11. mjeseca ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan tu na Baćama, ma divota. Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike ali definitivno kad smo suprug i ja razmišljali o povratku prvenstveno smo bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti - rekla je Petra. Supruga Franu upoznala je na Visu, a prvo vjenčanje su imali u Americi i zatim su i u Hrvatskoj svoju vezu okrunili brakom u crkvi u Petrinom Splitu. Petra i Frane imaju dva sina, stariji je Jozo, a mlađi Milo. 

VIDEO Massimo je nanizao brojne hitove, a sve je počelo idejom Siniše Škarice koja ga je dovela do vrha top lista

Komentara 1

Avatar Baluba
Baluba
16:09 25.12.2022.

A di je topli brat Slavko S?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije