Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna pjevačica

Koncerti Taylor Swift posvađali nekoliko država, oglasio se i premijer: 'Ne vidim ništa neprijateljsko'

Foto: PA/Pixsell
1/55
Autori: Hina, Dino Stošić
05.03.2024.
u 18:22

Taylor Swift održat će čak šest koncerata u Singapuru i to će biti jedino mjesto u toj regiji gdje će nastupiti. Zbog toga su reagirale susjedne države koje su to proglasile "neprijateljskim činom".

Ugovor megapopularne američke pjevačice Taylor Swift (34) s organizatorima njezinih koncerata u Singapuru, gdje će ona u sklopu svoje svjetske turneje održati čak šest konceata prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji. Naime, Singapur je jedina postaja u tom dijelu svijeta gdje će Swift nastupiti, a susjedne zemlje su to proglasile "neprijateljskim činom" od strane tog grada-države.

Singapurska vlada ranije je objavila kako je dala dozvolu Swift za nastup, ali nije objavila uvjete. Kada je postalo jasno kako je uvjet bio da Singapur bude jedino mjesto u regiji gdje će Swift nastupiti, reagirali su čelnici susjednih država, a osobito su nezadovoljni u Tajlandu i Filipinima navodeći kako "to nije dobrosusjedsko ponašanje".

VEZANI ČLANCI:

Od napada zbog ugovora sa Swift morao se braniti i singapurski premijer Lee Hsien Loong tijekom konferencije za medije na regionalnom samitu u australskom Melbourneu. - Naše agencije su ispregovarale aranžman kojim je Taylor Swift omogućen dolazak u Singapur i prema kojemu je Singapur njezina jedina postaja u jugoistočnoj Aziji. Ispalo je kako se radi o vrlo unosnom aranžanu u kojem ja ne vidim ništa neprijateljsko - kazao je Lee.

Swift je prva tri od šest rasprodanih koncerata u Singapuru održala od 2. do 4. ožujka, a još tri nastupa održat će od 7. do 9. ožujka. Sljedeća postaja na turneji bit će joj Lisabon gdje će nastupiti 24. i 25. svibnja.

GALERIJA: Strastveni poljubac o kojem bruji cijeli svijet: Taylor Swift i Travis oduševili obožavatelje

1/10

No, ovo nije prvi problem koji se javlja kod popularne pjevačice na njezinim koncertima. Podsjetimo, otac Taylor Swift pod istragom je u Australiji zbog navodnog napada na paparazza u Sydneyu nakon njezina posljednjeg koncerta u tome gradu. Incident se dogodio kada je Scott Swift (71) navodno nasrnuo i šakom udario 51-godišnjeg fotografa na trajektnom pristaništu dok su se Taylor i njezin otac iskrcavali s luksuzne jahte. 

Ben McDonald, izvršni direktor Matrix Media Group za australski je list potvrdio da je on podnositelj tužbe i fotograf koji je čekao Taylor Swift i njezina oca kada su stigli na pristanište Neutral Bay nakon kasnonoćnog krstarenja po sydneyskoj luci. - Radio sam svoj posao, jureći za Taylor. Ona je upravo sišla s jahte u Neutral Bayu i krenula pristaništem uz nekoliko zaštitara oko sebe. Osiguranje nas je željelo odgurnuti svojim kišobranima, a onda se odlučio umiješati njezin otac koji me udario - rekao je McDonald za Herald. 

- Bio sam šokiran... Nije trebalo biti tako jer je osiguranje sve držalo pod kontrolom - dodao je McDonald i potvrdio kako će "sada slučaj prepustiti policiji". Policija Novoga Južnog Walesa potvrdila je da je istraga u tijeku.

VIDEO: Paprena zarada Aleksandre Prijović: Otkriveno koliko je zaradila za tri nastupa u noćnom klubu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije