Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zora dubrovačka

Kesovije su na broju i napokon uživaju u idili

zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/5
21.05.2014.
u 16:03

Šiško i Dživo se mire te zahvalni Šiško motivira Dživa da se izbori za to da ga ostave na slobodi. Ipak, Dživo se ne želi boriti, premda je u strahu od ishoda.

Boris, Maris, Petar i Magdalena saznaju da je Jana odvela Luku u bolnicu. Ispostavi se da Luka ima gripu te da mora ostati na odjelu. Zabrinuti Boris, kojemu je već puna kapa Jane, učvrsti svoju odluku da mora tražiti skrbništvo nad Lukom. Od Magdalene i Petra traži da budu na njegovoj strani, no Magdalena to odbija, a Maris počne dvojiti čini li pravu stvar.

I dok Jana bez prestanka bdije u bolnici nad malim Lukom, Boris ostaje ustrajan u svojoj odluci te šalje odvjetnika koji obavijesti Janu o borbi za skrbništvo. Lovro je uhićen, Kesovije su na broju i napokon uživaju u idili. Šiško i Dživo se mire te zahvalni Šiško motivira Dživa da se izbori za to da ga ostave na slobodi. Ipak, Dživo se ne želi boriti, premda je u strahu od ishoda. Adela, koja ga ne želi izgubiti, predlaže mu da se odmah vjenčaju.

Deši pak pozlije u ordinaciji. Osjeća iste simptome kao i u prethodnoj trudnoći. Moli Marijanu da je pregleda te saznaje da je ipak trudna. Deša priopći Filipu sretnu vijest.

>>Božo i dalje drži Juditu, Dijanu i Zoru zatočene

Foto: NovaTV

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije