Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljala je Srbiju na Eurosongu

Kakva transformacija! Glazbenica izgubila 72 kilograma: 'Osjećala sam se kao stranac u vlastitom tijelu'

Bojana Stamenov
Foto: Reuters
1/6
27.03.2022.
u 09:00

-Estetski nisam imala problem, jer da jesam, ne bih krenula ovim profesionalnim putem. Volim scenu, pažnju, aplauze i, na kraju krajeva, svoj posao znam raditi. Međutim, prije nekoliko godina sebi sam postala veoma teška- kazala je glazbenica Bojana Stamenov (35).

Glazbenica Bojana Stamenov (35) predstavljala je Srbiju na Eurosongu 2015. godine s pjesmom ''Beauty never lies'' kada su je prozvali njihovom Adele, a sada se na društvenim mrežama pohvalila velikom transformacijom. Naime, od veljače prošle godine izgubila je 72 kilograma, a na promjenu životnih navika odlučila se zbog zdravstvenih problema. Iako o gubitku kilograma ne voli previše govoriti, uspjehom se pohvalila na društvenim mrežama i o svemu je progovorila za srpski magazin Hello.

-Estetski nisam imala problem, jer da jesam, ne bih krenula ovim profesionalnim putem. Volim scenu, pažnju, aplauze i, na kraju krajeva, svoj posao znam raditi. Međutim, prije nekoliko godina sebi sam postala veoma teška. To je kao kada vas netko jako nervira, pa se prestanete s njim družiti. Tako sam ja u nekom trenutku prestala “družiti” se sa sobom, što je rezultiralo ozbiljnim dodatkom kilograma- započela je glazbenica.

-Zapostavila sam tijelo, samim tim se i psiha prepustila, a onda se dogodila korona. Ne znam kada sam točno počela osjećati se kao ''stranac u vlastitom tijelu''.U svibnju i lipnju 2020. godine krenula su anksiozna stanja, pa agresija. Poslije nekog vremena primijetila sam da vidim mutno, izmjerila sam šećer, a trakica je pokazala 27,7- dodala je Bojana te se osvrnula na nagađanja da je smanjila želudac. Kako kaže sve je uspjela postići bez pomoći kirurgije.

Otkrila je i kako sada opušteno može ići u kupovinu nakon što promijenila konfekcijski broj. -Već 15 godina nisam imala ni jaknu ni kaput jer ih nisam mogla pronaći u mojoj veličini. Zimi sam se oblačila slojevito, vuneni prsluk preko vunenog prsluka, pa preko svega veliki šal, ali to nije bilo dovoljno. Stalno mi je bilo hladno, pa sam često bila bolesna. Kad sam tog dana uspjela zakopčati jaknu koju sam probala, nasred trgovine sam počela plakati i zvala mamu da me dođe vidjeti. Ne mogu opisati kako sam se osjećala kada sam se kući vratila s tom jaknom- objasnila je Bojana.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije