Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Josip smatra da Renati treba dominantniji muškarac od Alena: 'Njoj treba netko žešći'

Foto: RTL
1/10
16.04.2024.
u 17:21

"Kako ti je bilo na cugi s Alenom sinoć?" zanimalo je Josipa, a Renata mu je sa smiješkom odgovorila: "Malo smo se provozali gradom i popričali. Dobro je bilo, meni je s Alenom uvijek dobro."

U 'Braku na prvu' počeo je još jedan zanimljiv tjedan za parove - tjedan različitosti u kojem će stručnjaci parovima slati nove zadatke, a neki su već pisali pisma i tako ostalim kandidatima skrenuli pozornost na njihove probleme u brakovima. 

Klara i Lovre svoje su pismo poslali Renati i Josipu, a u današnjoj epizodi susjedi će im vratiti istom mjerom. "Danas je moj dan iako se on našalio i rekao da je svaki moj", rekla je Renata kroz smijeh, no Josip nije bio presretan što će morati raditi ono što njegova supruga želi. "Kako ti je bilo na cugi s Alenom sinoć?" zanimalo je Josipa, a Renata mu je sa smiješkom odgovorila: "Malo smo se provozali gradom i popričali. Dobro je bilo, meni je s Alenom uvijek dobro." Josipu je komentirao da mu je to kul, ali nije izgledao oduševljeno. "Smatram da Renati treba još malo netko žešći, da tako velim, dominantniji muškarac - kad joj ja nisam dovoljno dominantan, onda ne znam kakav to muškarac treba biti, ali ne bih rekao da se oni nešto previše se mogu povezati na emocionalnoj razini, ne djeluju mi tako", rekao je Josip. 

Danijela je ujutro došla do Alana i pročitala mu zadatak koji su dobili od stručnjaka, trebali su jedno s drugim podijeliti najvažniju vezu ili životno iskustvo koje im je obilježilo život, a Alan je bio presretan što mu se obratila. "Jučer smo, kako se kaže, išli na nož i ona je stalno imala te niske udarce pa sam jučer bio na nekoj prekretnici da čak možda odustanem od ovog svega i njoj zaželim svu sreću. Ujutro sam bio jako fasciniran kad je započela razgovor", rekao je. Danas će neki parovi gledati svoje snimke i izjave s vjenčanja, a tko je glumio taj prvi dan, a kome je žao što je koristio grube riječi... 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije