Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar provod

FOTO Sin Ive Todorić na reviju poveo zgodnu pratnju: Predstavili je prijateljima

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
16.04.2024.
u 10:41

Iva Todorić zasjala je na reviji domaćeg brenda ELFS, a sa sobom je povela sina Ivana i njegovu pratnju, inače Ivinu imenjakinju...

Iva Todorić pojavila se na modnoj reviji dvojca ELFS s 19-godišnjim sinom Ivanom i njegovom misterioznom pratnjom. Društvo je na reviji sjedilo u prvom redu, a do Ive je sjedila plavokosa djevojka nalik njezinoj kćeri Tari. Djevojka je sjedila između Ive i njezina sina Ivana, a s vremena na vrijeme prije početka revije, i nakon, poznanici su im se došli javljati te ih je Iva upoznala s Ivanovom pratnjom. Mama, sin i njihova pratnja pozirali su fotografima, nasmiješeni i skladni. 

Nakon revije Iva Todorić je objavila i fotografiju s Anicom i Leticijom Kovač, te sinom Ivanom i njegovom pratnjom, a otkrila je i to da je riječ o djevojci imena Iva Topolnik.

Podsjetimo, kći Ivice Todorića - Iva izrazito je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je svojoj kćeri Tari Balent čestitala rođendan uz njihovu zajedničku fotografiju.   - Sretan ti 22., anđele moj najdivniji - napisala je te pokazala i rođendansku tortu na kojoj piše: 'Sretan 22., ljubavi naša.'

 

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

Iva je braku s bivšim suprugom Hrvojem Balentom dobila troje djece, kćer Taru te sinove Ivana i Antu. Sinova se dotaknula i nedavno u jednoj svojoj objavi na društvenim mrežama. Naime, Iva je dobro poznato lice na brojnim koncertima te društvenim događanjima, a toga puta na svojim je društvenim mrežama podijelila snimak iz noćnog izlaska u jednom zagrebačkom noćnom klubu. Iva se odlično zabavila, a u jednom trenutku se popela i na pozornicu te zapjevala. Iva se pridružila srpskoj pjevačici Tanji Savić i s njom zapjevala hit 'Zlatnik'. 

 

Zagreb: Poznati na modnoj reviji ELFS-a
1/14

 

- I tako ja već 10 godina u svim prilikama pjevam Zlatnik, a sinoć mi je život smjestio da ga prvi put pjevam uz ženu koja ga je otpjevala. Svi koji volite pjevati, a neugodno vam je, nemojte propustiti trenutke koji život znače. Moja dva sina i hrpa njihovih prijatelja bila je sinoć ispred mene, a to me nije niti na sekundu zaustavilo da uhvatim mikrofon - napisala je Iva pored snimke. Iva je nedavno otkrila i koje značenje ima znak srca za nju, jer je na društvenim mrežama prepoznatljiva kao 'Srculence'. 

-  Tad sam bila bolesna. Imala sam velikih problema sa srcem. Hvala Bogu, ozdravila sam i sad je sve okej - prisjetila se trenutka od prije nekoliko godina te istaknula da je nakon toga počela primjećivati ove oblike svuda oko sebe i to shvatila kao znak da će sve biti u redu.

 

VIDEO: U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

 

Komentara 3

JO
JovanC
13:20 16.04.2024.

Trosite oteto doci ce vrag po svoje

BA
Barcelona85
12:04 16.04.2024.

sponzoruse cijele HR zaljepite se

Avatar memento mori
memento mori
12:46 16.04.2024.

Sreća pa je predizborna šutnja 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije