Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskršnji koncert

Jole na sam Uskrs u Culture Clubu Revelin

jole
Foto: Promo foto
1/2
22.03.2016.
u 15:37

'Kada žene tulumare', 'Bailando solo', 'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira', novi tamburaški hit, ‘Cakum pakum’, a i brojne obrade drugih velikih hitova koje izvodi na koncertima, jamstvo su izvrsnog provoda u nedjelju, 27. ožujka

Na sam će Uskrs u Culture clubu Revelin biti održano veliko slavlje. Na pozornicu će izaći čovjek kojeg dugo prati glas najboljeg zabavljača u Hrvatskoj - Jole.

'Kada žene tulumare', 'Bailando solo',  'Nosi mi se bijela boja', 'Duša od papira', novi tamburaški hit, ‘Cakum pakum’, a i brojne obrade drugih velikih hitova koje izvodi na koncertima, jamstvo su izvrsnog provoda u nedjelju, 27. ožujka.

Tko god je samo jedanputa bio na nekom njegovom  koncertu, zna da ples i pjesma znaju potrajati do ranog jutra. A to, rano jutro je ponedjeljak, većini neradni dan, pa stvarno nema razloga da nakon druženja i slavlja s obitelji, ne dođete zabaviti se u jedan od sto najboljih klubova na svijetu. 

>>Jole: Imao sam ih na tisuće, ali nikada nisam napravio isti koncert

Komentara 2

VO
VodokotlicDonJuan
10:11 23.03.2016.

E moj Jole, koliko godina pjevaš a još nisi dosegnuo ljestvicu pjevača kojeg bi se moglo cijeniti kao umjetnika. Pjesmuljci. .....limunada... Bezveze. ....

GR
grodar
15:40 22.03.2016.

Žaba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije