Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolege uz njega

'Sheldon' dobio svoju zvijezdu na šetalištu slavnih!

jim parsons
Foto: Pixsell
1/8
12.03.2015.
u 13:21

41-godišnji glumac pojavio se u pratnji svojih kolega iz serije. Podržali su ga, između ostalih, i Kaley Cuoco - Sweeting te John Galecki

Omiljeni Jim Parsons, glumac koji je u "Teoriji velikog praska" utjelovio Sheldona Coopera, dobio je svoju zvijezdu na šetalištu slavnih u Hollywoodu.

41-godišnji glumac pojavio se u pratnji svojih kolega iz serije. Podržali su ga, između ostalih, i Kaley Cuoco - Sweeting te John Galecki. Parsons je u govoru rekao da je sretan što je dobio šansu glumiti Sheldona Coopera te se zahvalio kolegama kao i tvorcu serije Chucku Lorreu.

Parsons je zbog ove uloge višestruko nagrađivan. Serija je jedna od najgledanijih u SAD-u, službeno je 2014. godine potvrđeno da će se snimati još barem tri sezone serije.

>>Sve što niste znali o otkačenim junacima "Teorije velikog praska"

>>Za novu sezonu "Teorije velikog praska" dobit će milijun dolara po epizodi

Komentara 5

LA
Lamilu
13:49 12.03.2015.

Bravo genijalci,to je ono sto je jedino moguce gledati na nasoj TV i pri tom se istinski opustiti,savrseni su,cijela ekipa.Cestitke genijalcima!

DU
Deleted user
13:38 12.03.2015.

Čitava ekipa...genijalci.

U1
ursus_1212
14:59 12.03.2015.

Legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije