Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zora dubrovačka

Jana je u šoku nakon što je doznala da je Boris pokrenuo sudski postupak

zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/5
22.05.2014.
u 14:43

Jana je bijesna, a Dino se, bez njenog znanja, odlazi obračunati s Borisom i traži od njega da ostavi Janu na miru

Filip i Deša su u šoku jer je Deša konačno zatrudnjela. Nakon početne nevjerice, konačno uživaju u svojoj sreći. Njihovom veselju pridružuje se Bojka, koja savjetuje Dešu i predlaže joj da odmah ode na bolovanje zbog trudnoće, što Deša odbija.

Jana je u šoku nakon što je doznala da je Boris pokrenuo sudski postupak za dobivanje potpunog skrbništva nad Lukom. Jana je bijesna, a Dino se, bez njenog znanja, odlazi obračunati s Borisom i traži od njega da ostavi Janu na miru. Kada dozna da je napao Borisa, Jana se naljuti na Dina, jer strahuje da je to razlog više zbog kojeg će izgubiti Luku. Maris sve teže podnosi sve što se događa oko Luke te sumnja u ispravnost odluke da Jani oduzmu dijete. Maris odlazi u bolnicu vidjeti Luku. Tamo svjedoči prizoru izuzetne bliskosti Jane i njenog sina, na koji ne ostaje ravnodušna.

Adela više ne želi čekati i prosi Dživa te se oni odluče vjenčati istog dana. Odlaze k Juditi i Maru i mole ih za kumstvo, na što oni oduševljeno pristaju. Adela poziva Dijanu na svadbu te dvije prijateljice napokon zaboravljaju na svoje razmirice, mire se, i uskoro se svi nađu u konobi na svadbi. No, skromnu ceremoniju vjenčanja Dživa i Adele nenadano prekida Andro, koji govori majci da se ne može udati za Dživa Knegu.

>>Kesovije su na broju i napokon uživaju u idili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije